Поћетино: Срећан сам у Тотенхему, не занима ме Челси!

Менаџер Тотенхема Маурисио Поћетино изјавио је да га не занимају гласине о преласку у Челси, пошто жели да се концентрише на посао са својим тимом.

Фудбал 31.01.2016 | 11:20
Поћетино: Срећан сам у Тотенхему, не занима ме Челси!

Британски медији су претходних недеља спекулисали да је управа Челсија саставила листу кандидата за новог менаџера и да је заинтересована за Поћетина, селектора Италије Антонија Контеа, тренера Атлетика Дијега Симеонеа и Масимилијана Алегрија из Јувентуса.

Власник Челсија Роман Абрамович жели што пре да реши питање менаџера, пошто ће Гус Хидинк предводити екипу само до краја сезоне. Холандјанин је преузео тим средином децембра, када је заменио Жозеа Муриња који је отпуштен због лоших резултата.

Поћетино је прошле сезоне предводио Тотенхем до петог места на табели, а лондонски тим је ове сезоне претрпео само три пораза у првенству и тренутно заузима четврто место на табели са пет бодова заостатка за првопласираним Лестером. Тотенхем се такмичи и у Лиги Европа и ФА купу.

“Гласина о мом одласку је иста као гласина о фудбалерима. У медијима су се појавила многа имена у вези са пословима у неким клубовима. Мој фокус је овде у Тотенхему, покушавам да остварим успех са клубом и напорно радим. Мислим да сам недавно објаснио да радим за садашњост а не за будућност. Веома сам срећан у Тотенхему”, рекао је Поћетино.

Поћетино је, такође, додао да му глассине не сметају.

“Мој посао је да будем концентрисан, а не да слушам гласине. Најважније је да се концентришем на оно што радим. Не смета ми. Ми смо у медијима где је понекад све у гласинама. Није ме брига за то”, рекао је Поћетино.

Коментари / 0

Оставите коментар