Љекари се и даље боре за живот Гаге Николића

Уметнику се здравствено стање погоршало и смештен је на ургентно одељење ВМА. Дише помоћу апарата, а његова супруга Милена Дравић верује да ће и овог пута добити битку.

Србија 30.01.2016 | 10:10
Љекари се и даље боре за живот Гаге Николића

Глумац Драган Гага Николић (72) јуче ујутру хитно је пребачен из Ургентног центра на Војномедицинску академију због нарушеног здравственог стања.

Лекари, како сазнајемо, дају све од себе да славни уметник добије и ову битку за живот. Драган Николић смештен је на ургентно одељење ВМА, а тренутно дише помоћу апарата. Његова супруга Милена Дравић веома је забринута, али је оптимизам не напушта, па и даље верује да ће се чувени Прле и овога пута извући.

Подршка супругу

"Драганово стање није добро, а лекари дају све од себе да се опорави и да поново може да дише без помоћи апарата. Прогнозе нису најбоље, али се Николић већ нашао у сличној ситуацији прошле године, из које је изашао као победник. Милена је уз њега и свакодневно му долази у посету", прича саговорник Курира.

Глумац је током прошле недеље смештен у Ургентни центар јер се није осећао добро. Проблеме са здрављем има неколико година због компликација с дебелим цревом и плућима. Прошле године је након шестомесечног лечења пуштен кући, а затим је отишао на рехабилитацију у Врњачку Бању, где је провео више од три недеље, после чега се вратио у породични дом.

Драган Николић раније је изјавио да му је супруга, поред лекара, помогла да се избори с недаћама.

"Много ми је лакше било да се опоравим јер је Милена била уз мене", рекао је тада легендарни Прле.

Милена Дравић је крајем године проговорила за медије о тешком периоду који је био иза њих, не очекујући да се стање њеног мужа може искомпликовати.

Помоћ

"Била сам посвећена само једном, да Драгану буде боље и да ја учиним све колико је у мојој моћи да му помогнем. Да заштитим његов живот, али и његову уметност. Замолила сам у једном тренутку медије да престану да пишу такве страшне ствари и објављују оне страшне наслове. Драган и ја смо људи истог кова. Ми нисмо никада били заштићени. Нас нико и никада није штитио, а ја сам видела да су многи били заштићени. И сад видим неке за које могу рећи да су и проблематичне личности, а да су ипак заштићени. Нас двоје смо излазили толико у сусрет људима. Направили смо каријере многима и мислим да нисмо заслужили то што се десило", рекла је Милена, која се јуче није јављала на наше позиве.

Извор: Курир

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Драго Игић

30.01.2016 09:22

Па шта сад.Хиљаде људи лежи по болницама у Србији и битку бије за оздрављење.Хиљаде леже и имају најтеже болести и знају да је крај па нема их по новинама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

30.01.2016 09:47

И ти си болестан, ал само сто ти то јос не знас.

Name

за Драго Игиц

30.01.2016 10:34

Драги Драго, кад схватис засто нису сви по новинама,онда се огласи поново.

Name

уг

30.01.2016 13:08

Благо се теби Драго , кад си тако паметан . Да не би писали о мојој и твојој баби . Покри се и ћути.

Name

Фицо

30.01.2016 10:03

Флојде не дај се, прво мјесто је твоје и у овој утрци!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хомо сапиенс

30.01.2016 10:14

Прле, искрено зелим да добијес битку јер си срецом и задовољством испунио дјелиц моје младости.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неђо.30.Јануар 2016

30.01.2016 10:22

Недај се Прле, ти си геније свих генија!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Киклоп

30.01.2016 10:39

Сретно Прле недај се. И Милени моје постовање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Расим

30.01.2016 10:48

Прле ти си геније зелим ти брз опоравак и да нам зивис јос пуно година ти и твоја супруга

ОДГОВОРИТЕ
Name

брзи

30.01.2016 13:50

БРЗ опоравск Николицу.

Name

микки

31.01.2016 08:01

Драган Николић је један из плејаде изврсних глумаца која је чинила еx yу сцену,шармер,ведрог духа,увијек позитиван.Наравно да заслужује пажњу његово тренутно здравствено стање и ја му од срца желим брзи опоравак.

ОДГОВОРИТЕ