Ljekari se i dalje bore za život Gage Nikolića

Umetniku se zdravstveno stanje pogoršalo i smešten je na urgentno odeljenje VMA. Diše pomoću aparata, a njegova supruga Milena Dravić veruje da će i ovog puta dobiti bitku.

Srbija 30.01.2016 | 10:10
Ljekari se i dalje bore za život Gage Nikolića

Glumac Dragan Gaga Nikolić (72) juče ujutru hitno je prebačen iz Urgentnog centra na Vojnomedicinsku akademiju zbog narušenog zdravstvenog stanja.

Lekari, kako saznajemo, daju sve od sebe da slavni umetnik dobije i ovu bitku za život. Dragan Nikolić smešten je na urgentno odeljenje VMA, a trenutno diše pomoću aparata. Njegova supruga Milena Dravić veoma je zabrinuta, ali je optimizam ne napušta, pa i dalje veruje da će se čuveni Prle i ovoga puta izvući.

Podrška suprugu

"Draganovo stanje nije dobro, a lekari daju sve od sebe da se oporavi i da ponovo može da diše bez pomoći aparata. Prognoze nisu najbolje, ali se Nikolić već našao u sličnoj situaciji prošle godine, iz koje je izašao kao pobednik. Milena je uz njega i svakodnevno mu dolazi u posetu", priča sagovornik Kurira.

Glumac je tokom prošle nedelje smešten u Urgentni centar jer se nije osećao dobro. Probleme sa zdravljem ima nekoliko godina zbog komplikacija s debelim crevom i plućima. Prošle godine je nakon šestomesečnog lečenja pušten kući, a zatim je otišao na rehabilitaciju u Vrnjačku Banju, gde je proveo više od tri nedelje, posle čega se vratio u porodični dom.

Dragan Nikolić ranije je izjavio da mu je supruga, pored lekara, pomogla da se izbori s nedaćama.

"Mnogo mi je lakše bilo da se oporavim jer je Milena bila uz mene", rekao je tada legendarni Prle.

Milena Dravić je krajem godine progovorila za medije o teškom periodu koji je bio iza njih, ne očekujući da se stanje njenog muža može iskomplikovati.

Pomoć

"Bila sam posvećena samo jednom, da Draganu bude bolje i da ja učinim sve koliko je u mojoj moći da mu pomognem. Da zaštitim njegov život, ali i njegovu umetnost. Zamolila sam u jednom trenutku medije da prestanu da pišu takve strašne stvari i objavljuju one strašne naslove. Dragan i ja smo ljudi istog kova. Mi nismo nikada bili zaštićeni. Nas niko i nikada nije štitio, a ja sam videla da su mnogi bili zaštićeni. I sad vidim neke za koje mogu reći da su i problematične ličnosti, a da su ipak zaštićeni. Nas dvoje smo izlazili toliko u susret ljudima. Napravili smo karijere mnogima i mislim da nismo zaslužili to što se desilo", rekla je Milena, koja se juče nije javljala na naše pozive.

Izvor: Kurir

Komentari / 11

Ostavite komentar
Name

Драго Игић

30.01.2016 10:22

Па шта сад.Хиљаде људи лежи по болницама у Србији и битку бије за оздрављење.Хиљаде леже и имају најтеже болести и знају да је крај па нема их по новинама.

ODGOVORITE
Name

Re

30.01.2016 10:47

I ti si bolestan, al samo sto ti to jos ne znas.

Name

za Drago Igic

30.01.2016 11:34

Dragi Drago, kad shvatis zasto nisu svi po novinama,onda se oglasi ponovo.

Name

ug

30.01.2016 14:08

Blago se tebi Drago , kad si tako pametan . Da ne bi pisali o mojoj i tvojoj babi . Pokri se i ćuti.

Name

Fico

30.01.2016 11:03

Flojde ne daj se, prvo mjesto je tvoje i u ovoj utrci!

ODGOVORITE
Name

Homo sapiens

30.01.2016 11:14

Prle, iskreno zelim da dobijes bitku jer si srecom i zadovoljstvom ispunio djelic moje mladosti.

ODGOVORITE
Name

Neđo.30.Januar 2016

30.01.2016 11:22

Nedaj se Prle, ti si genije svih genija!!!

ODGOVORITE
Name

Kiklop

30.01.2016 11:39

Sretno Prle nedaj se. I Mileni moje postovanje.

ODGOVORITE
Name

Rasim

30.01.2016 11:48

Prle ti si genije zelim ti brz oporavak i da nam zivis jos puno godina ti i tvoja supruga

ODGOVORITE
Name

brzi

30.01.2016 14:50

BRZ oporavsk Nikolicu.

Name

mikki

31.01.2016 09:01

Dragan Nikolić je jedan iz plejade izvrsnih glumaca koja je činila ex yu scenu,šarmer,vedrog duha,uvijek pozitivan.Naravno da zaslužuje pažnju njegovo trenutno zdravstveno stanje i ja mu od srca želim brzi oporavak.

ODGOVORITE