Раскол у Минхену - Гвардиола бијесан на Видала и Риберија!

Не само на њих, али су ова двојица највећи разлог за строжу дисциплину у Минхену!

Фудбал 01.02.2016 | 10:00
Раскол у Минхену - Гвардиола бијесан на Видала и Риберија!

Кикер је лансирао бомбу, тиражни Билд се надовезао на иницијалну информацију да је Пеп Гвардиола због непрофесионалног понашања појединих асова Бајерана увео строже мере дисциплине у Минхену. Билд данас открива да су директни кривци за тако нешто пре свих Артуро Видал, кога је Гвардиола летос довео из Јувентуса за 30.000.000 евра, те Франк Рибери.

Управо су њих двојица била тема жестоких Гвардиолиних критика пред очима целе свлачионице. Видал због честих ноћних излазака по Минхену што и не би требало да зачуди све страствене љубитеље фудбала, већ навикле да читају о његовим лудоријама у алкохолисаном стању.

Рибери је, међутим, мало изненађење посебно имајући у виду да је ове сезоне због две повреде све скупа одиграо 60 минута. Али се према мишљењу Гвардиоле током рехабилитације није баш ни потрудио да трајање опоравка сведе на минимум.

Стога мејл који је стигао од тим менаџерке Катлин Кругер. Убудуће, играчи ће одласке из Минхена, макар и на неколико сати, морати да најаве три дана унапред. Код Отмара Хицфелд, познатог као тренера чврсте руке, тај рок је био 48 сати. Али Гвардиола је изгубио стрпљење. Уосталом, већ у осмини финала Лиге шампиона чека га Јувентус. Паклено тежак изазов.

Коментари / 0

Оставите коментар