Raskol u Minhenu - Gvardiola bijesan na Vidala i Riberija!

Ne samo na njih, ali su ova dvojica najveći razlog za strožu disciplinu u Minhenu!

Fudbal 01.02.2016 | 10:00
Raskol u Minhenu - Gvardiola bijesan na Vidala i Riberija!

Kiker je lansirao bombu, tiražni Bild se nadovezao na inicijalnu informaciju da je Pep Gvardiola zbog neprofesionalnog ponašanja pojedinih asova Bajerana uveo strože mere discipline u Minhenu. Bild danas otkriva da su direktni krivci za tako nešto pre svih Arturo Vidal, koga je Gvardiola letos doveo iz Juventusa za 30.000.000 evra, te Frank Riberi.

Upravo su njih dvojica bila tema žestokih Gvardiolinih kritika pred očima cele svlačionice. Vidal zbog čestih noćnih izlazaka po Minhenu što i ne bi trebalo da začudi sve strastvene ljubitelje fudbala, već navikle da čitaju o njegovim ludorijama u alkoholisanom stanju.

Riberi je, međutim, malo iznenađenje posebno imajući u vidu da je ove sezone zbog dve povrede sve skupa odigrao 60 minuta. Ali se prema mišljenju Gvardiole tokom rehabilitacije nije baš ni potrudio da trajanje oporavka svede na minimum.

Stoga mejl koji je stigao od tim menadžerke Katlin Kruger. Ubuduće, igrači će odlaske iz Minhena, makar i na nekoliko sati, morati da najave tri dana unapred. Kod Otmara Hicfeld, poznatog kao trenera čvrste ruke, taj rok je bio 48 sati. Ali Gvardiola je izgubio strpljenje. Uostalom, već u osmini finala Lige šampiona čeka ga Juventus. Pakleno težak izazov.

Komentari / 0

Ostavite komentar