Мари: Мало људи мисли да могу да побиједим Новака!

Британац Енди Мари рекао је да нема много људи који верују да он може да победи Новака Ђоковића у финалу Аустралијан опена.

Тенис 29.01.2016 | 19:00
Мари: Мало људи мисли да могу да побиједим Новака!

Двојица тенисера састаће се у финалу првог Грен слема у сезони у недељу у 9.30.

Марију ће ово бити пето финале на Аустралијан опену, а у претходна четири ниједном није подиграо пехар.

"Велики је успех играти пет финала овде. Мало је играча којима је то пошло за руком, тако да сам поносан на то. Наравно, када дођете до финала, а не победите, морате бити разочарани. Али, овде сам увек играо добар тенис. Мислим да не очекује много људи од мене да победим. Морам да верујем у себе. Нема разлога да не верујем да не могу да победим."

Мари истиче да је гледао Новакове мечева са Симоном и Федерером који су били веома различити.

“Гледао сам део меча са Симоном и прва два сета са Федерером. Играо је екстремно добро у четвртак. Лоптицу је ударацо чисто од почетка и одмах притиснуо Роџера. Меч са Симоном је био другачији. Није играо толико добро. Али много тога је било другачије: стил, фаза турнира… Иако није био толико добар, успео је да пронађе начин да се пласира даље.”

Мари и Ђоковић у недељу одиграће свој 31. дуел, а Србин води у победама 21:9. На питање да ли је научио нешто од претходних мечева са Новаком, што би могло да му да самопоуздање за недељу, Мари је рекао:

“Играли смо доста у последње време. Прошле године овде сам одиграо добар меч. Иако је одигран у три сета, било је тесно. Слично је било и у Мајамију и на Ролан Гаросу. Најважније је да задржим свој ниво што дуже могу и то ће бити мој изазов”, додао је Британац.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Па и ти

29.01.2016 18:20

И ти сам то мислис само сто не мозес да признас лигњославе,победицес новака једино ако те он не пусти због дјетета...

ОДГОВОРИТЕ