Професорица на сајту елитне проституције

Моја слика је намонтирана на профилу „Луx Милица“. Зову пријатељи и колеге да питају откуд ја тамо, каже Милица Илић, апсолвент књижевности.

Србија 29.01.2016 | 15:15
Професорица на сајту елитне проституције

Од пре два дана живот ми се претворио у ноћну мору. Зову ме пријатељи, познаници, колеге да питају шта сам то урадила. Најтеже ми је због родитеља, васпитали су ме у патријархалном духу, а сад испаде да сам их обрукала, ни крива ни дужна!

Овако говори двадесетчетворогодишња Милица Илић, апсолвент књижевности на Филозофском факултету у Нишу, чија се слика нашла на сајту за елитну проституцију уз профил ескорт даме „Луx Милица“.

Сат „се*са“ 200 евра

На том профилу пише да сат времена секса наплаћује 200 евра, док 24 сата проведена с њом коштају 1.200 евра. Да је њена фотографија на најгрубљи начин злоупотребљена, Милица је сазнала од пријатеља.

"Он ме је позвао и рекао ми да је преко Вајбера добио моју фотографију на том сајту на ком се нуде сексуалне услуге. Када сам погледала, шокирала сам се. То што искусно око може одмах да види да је у питању лоша фото-монтажа, односно да је моја слика са Фејсбука намонтирана преко фотографије профила `Луx Милица`, слаба ми је утеха. Према неким мојим сазнањима, моје слике се деле по целој Србији. Постоје индиције да је све кренуло из Београда јер су од неких мојих познаника из тог града слике почеле да стижу у Сурдулицу", прича огорчена девојка.

Како каже, покушала је да утврди одакле њена слика на сајту за продају сексуалних услуга.

"Утврдила сам да не постоји мој профил, већ само да је непознати починилац лоше намонтирао моју слику, искористивши чињеницу да имамо исто име и године. Страшно сам потресена. Покренућу кривични поступак против НН лица због нарушавања идентитета, злоупотребе мојих слика и угрожавање мира и угледа. Била сам у нишкој полицији и тужилаштву и очекујем да ће они реаговати по мојим пријавама и пронаћи оног ко ми је то урадио како бих спрала љагу са свог имена", истиче Милица.

Она истиче да не зна због чега јој је то урађено јер се ником није замерила.

Није сумњала

"Не могу да се сетим никог ко би могао да уради овако нешто. Пре две године неко је отворио лажни профил на Фејсбуку на моје име, али сам реаговала и администратори су га угасили. Ништа друго сумњиво ми се није дешавало. Најстрашније ми је што би ускоро требала да почнем да држим часове, планирала сам већ у априлу да припремам ђаке за пријемни. Али како ће на мене гледати и ђаци и њихови родитељи после овог што ми се десило", закључује забринута будућа професорка.

Милица каже да је спровела сопствену истрагу у покушају да утврди откуд она на сајту за проституцију, те да је била шокирана када је пронашла слике и других девојака које су прошле као и она.

"Једну од њих познајем. Обавестила сам је о томе. Очекујем да ће ми се и она придружити да пронађемо оног ко покушава да нам уништи животе", најављује Илићева.

Извор: Курир

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

киза

29.01.2016 14:56

Врло патријахалне и конзервативне слике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко самардзиц

29.01.2016 15:59

Милице свака цаст!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xx

29.01.2016 18:52

Милице, моја Милице.. Види се да си цедна док си такве фотке ставила на Фацебоок.

Name

Расо

29.01.2016 16:13

Ста цес у Србији су плате низе него у БИХ. Не мозес ни замјерити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миро Семберац

29.01.2016 16:48

Одлицна и бесплатна реклама за тај Портал а уједно сад це самозване Старлете наци ухлебљење , сатница је бас права ;-)

ОДГОВОРИТЕ