Profesorica na sajtu elitne prostitucije

Moja slika je namontirana na profilu „Lux Milica“. Zovu prijatelji i kolege da pitaju otkud ja tamo, kaže Milica Ilić, apsolvent književnosti.

Srbija 29.01.2016 | 15:15
Profesorica na sajtu elitne prostitucije

Od pre dva dana život mi se pretvorio u noćnu moru. Zovu me prijatelji, poznanici, kolege da pitaju šta sam to uradila. Najteže mi je zbog roditelja, vaspitali su me u patrijarhalnom duhu, a sad ispade da sam ih obrukala, ni kriva ni dužna!

Ovako govori dvadesetčetvorogodišnja Milica Ilić, apsolvent književnosti na Filozofskom fakultetu u Nišu, čija se slika našla na sajtu za elitnu prostituciju uz profil eskort dame „Lux Milica“.

Sat „se*sa“ 200 evra

Na tom profilu piše da sat vremena seksa naplaćuje 200 evra, dok 24 sata provedena s njom koštaju 1.200 evra. Da je njena fotografija na najgrublji način zloupotrebljena, Milica je saznala od prijatelja.

"On me je pozvao i rekao mi da je preko Vajbera dobio moju fotografiju na tom sajtu na kom se nude seksualne usluge. Kada sam pogledala, šokirala sam se. To što iskusno oko može odmah da vidi da je u pitanju loša foto-montaža, odnosno da je moja slika sa Fejsbuka namontirana preko fotografije profila `Lux Milica`, slaba mi je uteha. Prema nekim mojim saznanjima, moje slike se dele po celoj Srbiji. Postoje indicije da je sve krenulo iz Beograda jer su od nekih mojih poznanika iz tog grada slike počele da stižu u Surdulicu", priča ogorčena devojka.

Kako kaže, pokušala je da utvrdi odakle njena slika na sajtu za prodaju seksualnih usluga.

"Utvrdila sam da ne postoji moj profil, već samo da je nepoznati počinilac loše namontirao moju sliku, iskoristivši činjenicu da imamo isto ime i godine. Strašno sam potresena. Pokrenuću krivični postupak protiv NN lica zbog narušavanja identiteta, zloupotrebe mojih slika i ugrožavanje mira i ugleda. Bila sam u niškoj policiji i tužilaštvu i očekujem da će oni reagovati po mojim prijavama i pronaći onog ko mi je to uradio kako bih sprala ljagu sa svog imena", ističe Milica.

Ona ističe da ne zna zbog čega joj je to urađeno jer se nikom nije zamerila.

Nije sumnjala

"Ne mogu da se setim nikog ko bi mogao da uradi ovako nešto. Pre dve godine neko je otvorio lažni profil na Fejsbuku na moje ime, ali sam reagovala i administratori su ga ugasili. Ništa drugo sumnjivo mi se nije dešavalo. Najstrašnije mi je što bi uskoro trebala da počnem da držim časove, planirala sam već u aprilu da pripremam đake za prijemni. Ali kako će na mene gledati i đaci i njihovi roditelji posle ovog što mi se desilo", zaključuje zabrinuta buduća profesorka.

Milica kaže da je sprovela sopstvenu istragu u pokušaju da utvrdi otkud ona na sajtu za prostituciju, te da je bila šokirana kada je pronašla slike i drugih devojaka koje su prošle kao i ona.

"Jednu od njih poznajem. Obavestila sam je o tome. Očekujem da će mi se i ona pridružiti da pronađemo onog ko pokušava da nam uništi živote", najavljuje Ilićeva.

Izvor: Kurir

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

kiza

29.01.2016 14:56

Vrlo patrijahalne i konzervativne slike.

ODGOVORITE
Name

marko samardzic

29.01.2016 15:59

Milice svaka cast!!!

ODGOVORITE
Name

xx

29.01.2016 18:52

Milice, moja Milice.. Vidi se da si cedna dok si takve fotke stavila na Facebook.

Name

Raso

29.01.2016 16:13

Sta ces u Srbiji su plate nize nego u BIH. Ne mozes ni zamjeriti.

ODGOVORITE
Name

Miro Semberac

29.01.2016 16:48

Odlicna i besplatna reklama za taj Portal a ujedno sad ce samozvane Starlete naci uhlebljenje , satnica je bas prava ;-)

ODGOVORITE