Ивана Трамп поновила: Доналд ме силовао

Иако дјелује да ништа не може да заустави Доналда Трампа у предизборној трци у САД, оптужба бивше жене могла би да га уздрма.

Свијет 29.01.2016 | 08:33
Ивана Трамп поновила: Доналд ме силовао

Током процеса развода 1991. Ивана Трамп је оптужила за силовање милијардера и актуелног потенцијалног републиканског кандидата за предсједника САД. Тада је навела да се силовање догодило три године пре тога, али да није било у "буквалном или криминалном смислу".

Оптужба се сада опет појавила у документарцу британске телевизије "Ченел 4" - "Луди свијет Доналда Трампа".

Овог пута је наведена као судска изјава коју је Ивана дала под заклетвом и која је пренесена у књизи из 1993. "Изгубљени тајкун: Многобројни животи Доналда Џеја Трампа", аутора Харија Хурта Трећег.

Доналд Трамп из три брака има укупно петеро дјеце, а од тога троје с Иваном.

Према тој књизи, Ивана је Трампа оптужила да ју је силовао након што ју је "насилно напао". Он јој је наводно поцијепао одјећу да би имао секс са њом. Аутор књиге тврди да је Ивана пријатељима дословце рекла "Силовао ме је", без икаквог ублажавања приче. Трамп је тада у медијима негирао ове оптужбе.

Када је ова прича поново покренута са захуктавањем предсједничке кандидатуре прошле године, Трампови сарадници су опет тврдили да се Ивана "осјећала емотивно силованом", а не и физички.

"То је истина. Не можете да силујете супругу. То закон јасно каже", био је аргумент Трамповог правног тима.

Главни претендент за републиканског кандидата на новембарским изборима за америчког предсједника Доналд Трамп неће учествовати у данашној републиканској дебати на телевизији "Фокс њуз", иако се одржава само неколико дана прије важних првих унутарстраначких избора у Ајови.

Разлог је што не подноси водитељку Мегин Кели с којом је већ имао сукоб и за коју тврди да је одувијек била наклоњена његовим ривалима.

Извор: Аваз

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

дивља јабука

29.01.2016 08:01

Прљаве игре прљаваца са Запада. Ншта му не могу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Мики

29.01.2016 22:08

Ивана, ако силовање није било у класичном смислу "криминално" тада силовања није ни било!

Name

РадикалНО

29.01.2016 09:29

А драга Ивана, јеси ли сама подигла ногице или их је Трамп подигао?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

29.01.2016 16:13

Колико је Хилари тé платила да сад лаје 25 год ћути и сад се сјетила.

ОДГОВОРИТЕ