Нејмар узбуркао страсти у Барселони!

Волео бих да радим са Гвардиолом! "Тешко је рећи да ли желим да играм у некој другој земљи. Никад се не зна шта носи сутра, али ја сам у овом тренутку веома срећан у Барселони", рекао је Бразилац.

 

Фудбал 30.01.2016 | 08:00
Нејмар узбуркао страсти у Барселони!

Велика звезда Барселоне узбуркала је страсти у редовима каталонског великана. Он је у интервјуу за Ред Бул поручио да се диви некадашњем тренеру Блаугране, Ђозепу Гвардиоли, као и да би волео да раде заједно. Тренер минхенског Бајерна на лето одлази у Енглеску, где ће највероватније преузети клупу Манчестер Ситија, клуба који би свакако могао да задовољи апетите једног од најбољих играча на свету.

Нејмару уговор са Барселоном истиче у јуну 2018. године и у току су преговори око продужетка сарадње.
"Гвардиола је човек којем се заиста дивим и са којим бих волео да радим. Тешко је рећи да ли желим да играм у некој другој земљи. Никад се не зна шта носи сутра, али ја сам у овом тренутку веома срећан у Барселони. Имам вољу да се једног дана вратим у Бразил, такође бих желео да одем и у САД. То су две земље у којима видим себе касније у каријери. САД је место где фудбал расте и привлачи пажњу многих играча. Фудбал тамо постаје све популарнији, што буди моју радозналост и заинтересован сам да све то видим изблиза", рекао је Нејмар.

Феноменални Бразилац је већ постигао 21 гол у свим такмичењима ове сезоне, а на недавној додели Златне лопте заузео је треће место иза Лионела Месија и Кристијана Роналда.

Коментари / 0

Оставите коментар