Nejmar uzburkao strasti u Barseloni!

Voleo bih da radim sa Gvardiolom! "Teško je reći da li želim da igram u nekoj drugoj zemlji. Nikad se ne zna šta nosi sutra, ali ja sam u ovom trenutku veoma srećan u Barseloni", rekao je Brazilac.

 

Fudbal 30.01.2016 | 08:00
Nejmar uzburkao strasti u Barseloni!

Velika zvezda Barselone uzburkala je strasti u redovima katalonskog velikana. On je u intervjuu za Red Bul poručio da se divi nekadašnjem treneru Blaugrane, Đozepu Gvardioli, kao i da bi voleo da rade zajedno. Trener minhenskog Bajerna na leto odlazi u Englesku, gde će najverovatnije preuzeti klupu Mančester Sitija, kluba koji bi svakako mogao da zadovolji apetite jednog od najboljih igrača na svetu.

Nejmaru ugovor sa Barselonom ističe u junu 2018. godine i u toku su pregovori oko produžetka saradnje.
"Gvardiola je čovek kojem se zaista divim i sa kojim bih voleo da radim. Teško je reći da li želim da igram u nekoj drugoj zemlji. Nikad se ne zna šta nosi sutra, ali ja sam u ovom trenutku veoma srećan u Barseloni. Imam volju da se jednog dana vratim u Brazil, takođe bih želeo da odem i u SAD. To su dve zemlje u kojima vidim sebe kasnije u karijeri. SAD je mesto gde fudbal raste i privlači pažnju mnogih igrača. Fudbal tamo postaje sve popularniji, što budi moju radoznalost i zainteresovan sam da sve to vidim izbliza", rekao je Nejmar.

Fenomenalni Brazilac je već postigao 21 gol u svim takmičenjima ove sezone, a na nedavnoj dodeli Zlatne lopte zauzeo je treće mesto iza Lionela Mesija i Kristijana Ronalda.

Komentari / 0

Ostavite komentar