Партизан води Драгана Ђурића на суд?!

Бивши председник одговара: Ништа нисам потписао! Некада први човек црно-белих одговорност пребацује на потпредседника Јовичића, Јовановића и Бабића!

Фудбал 29.01.2016 | 21:30
Партизан води Драгана Ђурића на суд?!

Чудили смо се зашто у Хумској сву кривицу сваљују искључиво на Андрију Живковића и његовог оца, питали зашто се на одоговорност не позову и они који су у име Партизана потписали накарадни уговор са менаџером Пинијем Захавијем, а изгледа да ће се то коначно и десити. Вечерње новости, наиме, преносе да ће полиција наредних дана по захтеву Тужилаштва у Београду саслушати бившег председника црно-белих Драгана Ђурића због потписивања штетног уговора са Захавијевим фондом.

Ђурић ће бити саслушан у склопу истраге, у својству грађанина, а потом ће на разговоре у полицију бити позивани и остали некадашњи челници клуба из Хумске. Дневни лист Курир наводи да ће Ђурић бити саслушан баш на захтев нове управе црно-белих, док Информер пише да се Радна група која руководи клубом из Хумске тек сагласила да се обрати надлежним органима.

Сам Ђурић је пак после неколико дана у којима је успешно избегавао све новинске позиве - а верујте било их је сијасет из сваке редакције - одговорност је пребацио на дојучерашње најближе сараднике Милета Јовичића, Душка Јовановића и Ратомира Бабића.
"Ни са ким нисам преговарао, ни са Захавијем, ни са Аполоном. Ништа нисам потписао. Ја сам пре него што је потписан тај уговор пренео овлашћења на моје потпредседнике. Нема мог потписа на уговору. Већ је написана тужба против Информера зато што сте написали да је Ђурић продао Живковића, а то није тачно", правдао се Ђурић у изјави за Информер.

Јовановић је кратко рекао да је Управни одбор црно-белих дозволио да се те 2014. године 50 одсто Живковићевог уговора прода Аполону за 1.250.000 евра, уз ограду да је тек из новина сазнао да ће Партизан плаћати пенале макар и одбио понуду за младог фудбалера.

Коментари / 0

Оставите коментар