Ван Гал: Ако је по вашем, пријети ми четврти отказ!

Тренер фудбалера Манчестер Јунајтеда Луј ван Гал изјавио је да би евентуални пораз од Дербија у ФА купу могао да га кошта посла на Олд Трафорду.

Фудбал 29.01.2016 | 19:20
Ван Гал: Ако је по вашем, пријети ми четврти отказ!

Холанђанин је истакао да су спекулације медија о томе да је поднео оставкву прошле недеље "одвратне".

Ван Гал је поново критиковао медије, који неколико дана пишу о томе да је понудио оставку после пораза од Саутемптона (0:1) прошлог викенда. Медији су пренели да га је од оставке одвратио извршни потпредседнк клуба Ед Вудворд.

Бивши тренер Барселоне и Бајерна рекао је да су га медији ове сезоне већ "три пута отпустили", али да његова екипа "не сме да изгуби" од друголигаша Дербија у четвртом колу ФА купа у петак увече.

"Ви правите приче, а људи верују у њих. Забринут сам да верују у то. Можете и то да напишете. Трећи пут сам отпуштен, а ја и даље седим овде. На то сам обавезан. Не могу више ништа да изгубим јер могу и четврти пут да будем отпуштен. Можда бисте тада (у случају пораза) писали истину, пошто се понекад такве ствари (откази) дешавају", рекао је Ван Гал, пренели су британски медији.

Јунајтед је пети на табели са 10 бодова заостатка за првопласираним Лестером и пет бодова мање од Тотенхема на четвртом месту, које води у квалификације за Лигу шампиона.

Ван Гал је рекао да има "фантастичну" подршку Еда Вудворда и да би победа у ФА купу могла да буде спас.

"Наравно, победа би могла да буде спас. Али када изгубите, много је горе", рекао је Ван Гал.

Коментари / 0

Оставите коментар