Звезда нашла новог Грујића - потписао Бабунски!

Млади македонски фудбалер Давид Бабунски потписао је уговор са Црвеном звездом до лета 2018. године, саопштено је на званичном сајту црвено-белих.

Фудбал 28.01.2016 | 22:40
Звезда нашла новог Грујића - потписао Бабунски!

Најављено - остварено. Давид Бабунски је нови фудбалер Црвене звезде.

Македонски таленат раскинуо је уговор са Барселоном и без обештећења стигао на стадион Рајко Митић. У Београд је допутовао у уторак увече, а овог четвртка је потписао уговор.

"Веома сам задовољан што је све успешно окончано. Од данас сам играч Црвене звезде и сада ми следи доказивање и вредан рад како бих се наметнуо тренеру. Верујем да ћу уживати током свог боравка у Београду и Црвеној звезди, а верујем и да ће сви навијачи Црвене звезде бити задовољни мојим залагањем и мојим партијама", рекао је Бабунски, а пренео клупски сајт.

Бабунски је прошао све селекције Барселоне, а са Звездом је потписао уговор до лета 2018. године.

Директор Звезде Звездан Терзић рекао је да ће у наредних шест месеци бити проверено да ли ће Македонац моћи да буде јак адут црвено-белих у европским квалификацијама, док је тренер црвено-белих Миодраг Божовић поручио да клуб са Бабунским покушава да погоди "на слепо".

Овим потписом, црвено-бели су комплетирали долазак првог појачања у јануарском прелазном року. Према поруци француског везисте Дамјана Ле Талека, он ће доћи у Србију у петак и лако би могао да постане други играч који ће ставити параф на уговор са Звездом.

Коментари / 0

Оставите коментар