Чега се Додик плаши и након 10 година!?

Тачно за мјесец дана биће пуних десет година како је у Народној скупштини РС изабрана друга влада Милорада Додика, а он тиме добио шансу за апсолутну власт у Републици Српској, коју је и потврдио на општим изборима у јесен те године.

Република Српска 28.01.2016 | 22:17
Чега се Додик плаши и након 10 година!?

Паника коју је изазвало хапшење највећег медијског могула БиХ и лидера СББ-а Фахрудина Радончића, за тили час се брзином љетњег пожара проширила од Сарајева до Бањалуке. Након што су поједини медији изван режимског круга недавно објавили да се предсједнику Републике Српске Милораду Додику спрема хапшење, и режимлије су почеле да заузимају медијску бусију.

Новинска агенција СРНА пласирала је поподне кратку вијест да је „Тужилаштво БиХ 14. јануара издало наредбу да се изврши претрес објеката, рачуна и свих трансакција које користи предсједник Републике Српске Милорад Додик“, не наводећи да се против Додика води озбиљна истрага у Тужилаштву БиХ, а у вези са куповином виле на Дедињу.

У остатку вијести агенцијски новинар истиче да је и раније „указивано да је рад Суда и Тужилаштва БиХ политички мотивисан, те да њиме управља страни држављанин Хасан Плех“.

У трећој, посљедњој реченици ове вијести, изречена је латентна пријетња која би, ваљда, требало да заплаши сваког ко помисли да уђе у институције под контролом Милорада Додика, или у његове бројне приватне објекте које посједује у Републици Српској и ван ње:

„Више пута из Републике Српске је указивано на могућност да би сваки политички мотивисан упад у институције Српске могао да изазове несагледиве и нежељене посљедице.“

Не подсјећа се у тексту ко и када је „указивао“. Не зато што то новинар не зна, већ зато што је такве изјаве најчешће давао Додик. Отуд и није могао да буде цитиран, јер би и за СРНУ било неозбиљно да он говори у властиту корист.

Панику шире и посленици овдашње режимске жуте штампе, која је већ лансирала наслове типа „СИПА нишани предсједника Додика“.

У јефтином покушају да припреме терен за уобичајену медијску манипулацију, аутори глорификују учинак РТРС-а и њиховог криминалца-сарадника Горана Суваре на „разбијању“ наводне завјере против Милорада Додика коју, опет наводно, предводе министар безбједности Драган Мектић и бивши амбасадор БиХ у Москви Гордан Милинић.

Позивајући се на изворе у правосуђу БиХ, панично најављују акцију Агенције за истраге и заштиту БиХ (СИПА) у Републици Српској, која би, по њима, требало да буде пандан „спектакуларном“ хапшењу бившег министра безбједности и лидера СББ-а Фахрудина Радончића.

Врх овог спина у покушају садржан је у констатацији да би хапшење „високопозиционираног функционера из Републике Српске“ (Додиково име не смију ни да спомену директно у контексту хапшења), представљало „покушај да се умири бошњачка јавност“, послије Радончићевог притварања.

Додикове архитекте медијског слуђивања народа журе циљајући погодан тренутак: Радончићу је данас одређен једномјесечни притвор, истрага о куповини виле на Дедињу ушла је у завршну фазу, а Додик је отишао у Скопје на светосавску академију, па га нико од новинара о томе не може ништа ни питати.

Колеге новинари из редакција ван Бањалуке питају да ли има довољно елемената за хапшење Милорада Додика.
Тврдим да елемената има и превише, јер је 10 година владавине Додика и СНСД-а произвело довољно материјала да се њиме баве три СИПЕ и три Тужилаштва БиХ. Наравно, има га и за пет Специјалних тужилаштава Републике Српске, али оно није ту да открива организовани криминал под окриљем власти, већ да га, ако је икако могуће, прикрива.

Дуго би требало да се поброје сви примјери у којима је Милорад Додик директно или индиректно одговоран за криминал. Питање је само колико су до сада правосудне институције успјеле да прикупе доказа, да би се тај криминал задокументовао и доказао.

Питају колеге и да ли правосуђе БиХ има снаге да изнесе нешто тако крупно попут Додиковог хапшења.
Мислим да има и да послије Радончића, на чије хапшење су, као гује љуте, вриснули Драган Човић и Бакир Изетбеговић, свако из својих разлога, говори колико их је страх самосталног дјеловања Тужилаштва БиХ. Макар му неко спочитавао и страни утицај.

Једно од питања односило се на могуће реакције грађана и институција Републике Српске, на евентуално хапшење Милорада Додика.

Рекао сам да институције Републике Српске, у првом реду МУП, немају закониту опцију да избјегну сарадњу или да се супротставе правосудним органима БиХ. У сваком случају, расуло у МУП-у Републике Српске, које је продукт сукоба паралелних структура унутар те институције, никако не може бити гарант Додиковог спасења.

Што се грађана тиче, више их је који би вољели да виде Додика иза решетака, јер га сматрају најодговорнијим за криминал, корупцију и непотизам који су се за протеклих десет година угнијездили у институцијама Републике Српске.

И у Додиковом СНСД-у има оних који једва чекају да му виде леђа, тако да би се у случају његовог хапшења могло очекивати да се група најоданијих сљедбеника великог вође из Бакинаца окупи око говорнице, а да премијерка Жељка Цвијановић дрхтавим гласом осуди његово привођење правди.

Баш као што су и Фахрини сљедбеници завапили да је њихов предсједник „апсолутно невин те да је ријеч о беспризорној политичкој монтажи која за циљ има дестабилизацију бошњачког политичког фактора а тиме и дестабилизацију Босне и Херцеговине“.

У цитираној реченици умјесто „бошњачки“ ставити „српски“, а умјесто Босне и Херцеговине додати Републику Српску, и добије се уобичајена флоскула којом нас годинама засипају Додик и његови „чувари Српске“. Тако ће гласити посљедње ријечи Жељке Цвијановић, које ће изрећи у функцији премијера Републике Српске, а у одбрану лика и дјела Милорада Додика.

Не вјерујем да ће Марко Павић и Петар Ђокић бити политички немудри па да подметну своја леђа, јер су нејака да понесу сав терет криминала који је за деценију владавине накупљен као трајна заоставштина СНСД-а.
Тешко ми је повјеровати и да би се могао наћи српски Човић или српски Изетбеговић, који би макар вербално стали иза Додика.

Оно што нимало не весели, јесте недавна изјава једног од високопозиционираних лидера Савеза за промјене, који је рекао да „има 50 других којима је лако доказати криминал, али Додика нема нигдје“. Не чуди ме таква констатација, јер је главни актер ове приче већ сједио на оптуженичкој клупи и најдраже би му било да никад ни један од политичких званичника не буде осуђен, па ни првостепено.

У сваком случају, Милораду Додику биће тешко доказати одговорност за све оно у шта је директбо или индиректно умијешан, али оног тренутка када буде приведен због „тричавих“ 750 хиљада ЕУР, његов ореол моћи биће неповратно угашен. А то је први корак ка одсијецању кракова криминалне хоботнице коју је некадашњи миљеник Медлин Олбрајт деценијама стрпљиво хранио.

Од кредита „Зеленог плана“ из времена СР БиХ, којима су Додик и његова екипа умјесто узгоја риже у Лијевче пољу куповали станове у Београду, преко ратног шверца најтраженијим робама (цигарете, кафа, нафта), па до пљачке народне имовине у првом и свим накнадним мандатима СНСД-ових (Додикових) влада.
Тачно за мјесец дана биће пуних десет година како је у Народној скупштини РС (28. фебруара 2006.) изабрана друга влада Милорада Додика, а он тиме добио шансу за апсолутну власт у Републици Српској, коју је и потврдио на општим изборима у јесен те године.

Дугих је то и предугих 10 година у животима грађана Републике Српске, које су појели скакавци и друге штеточине које је произвео СНСД.

На жалост свих нас, за то вријеме створен је послушнички систем, који не само да је омогућавао општу пљачку и грабеж, него не показује ни назнаке разума, нити намјере да подвуче црту, пресијече и каже: Доста је било!
Најбољи доказ напријед реченог је актуелни директор полиције Републике Српске, Гојко Васић, који је својевремено као инспектор за привредни криминалитет, истраживао проневјеру новца од кредита „Зеленог плана“, које су Додик и група њему блиских људи подигли код тадашње Привредне банке Сарајево и ненамјенски их потрошили за куповину некретнина у Београду. А директор је полиције у другом мандату!

Зато, само принцип спојених посуда, по којем би сви криминализовани политичари у БиХ морали да оду, одмах и сад, може да буде спасоносно рјешење.

Ако је среће, почело је са Фахрудином Радончићем. Ако није, нек нам је Бог у помоћи!

Аутор: Жељко Раљић

Извор: Истинито

Коментари / 87

Оставите коментар
Name

зумба

28.01.2016 12:12

Ми,Босњаци нисмо узнемирени вез радосни да је познати криминалац Радонциц ухапсен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанка

28.01.2016 12:22

Па добро, сви криминалци треба да буду ухапшени. Али Додик није кримиланац, у томе је фора. Додик је нормалан и легитиман предсједник једне државе против кога се опозиција бори како се бори, па се створио утисак да је ријеч о неком криминалу што, наравно, није тачно. :-)

Name

ре зумба

28.01.2016 12:24

А ми Срби једва цекамо да ријесе Додика све зиво је корумпирано гдје је снсд на власти

Name

Да ти брат казе

28.01.2016 12:36

СНСД це се распасти на висе странака.Сви Милини лопови це пробати да се привуку новој власти.А Додик це робијати за застицене сведоке.Тегелтију,Спирица,кумове...Видјеце Додик да му је Михајлица са којим се сада спрда веци пријатељ од његовог сефа кабинета или било кога из странке.Ту су љиге које зеке само да се окористе.Нема ту цасти ни постења ни мало.Јбг Миле.Крај!!!Зао ми је вјеровао сам у несто ново с тобом да це доци.А сад имас најгори сљам и олос који је из СДС-а против кога си се борио пресао код тебе.Само те будале су ти остале.Нема ту паметних да те подрзавају.Готово!!!Крај!

Name

глупост

28.01.2016 12:44

Никад Додик неце бити ухапсен. Иако буде скоцице му популарност. Његови гласаци као да су зацарани или опијени неком врсте дроге. Десет година на целу РС, ко је овдје луд? Када писете овако о њему само му дизете рејтинг... Њега само мозе смијенити народ који га је и изабрао када изадје из тог зацараног круга.

Name

Разум

28.01.2016 13:06

Криминалац је криминалац, криминал не познаје нацију и границе. Све их треба похапсити , па да коначно честити људи дођу на чело. Биће нам онда свима колико толико лакше. Ово је превршило сваку мјеру и сви смо жртве ове гамади која влада.

Name

п

28.01.2016 13:32

ЧЕГА? ПА ПЛАШИ СЕ ЗАТВОРА И ОДУЗИМАЊА УКРАДЕНИХ МИЛИОНА ОД НАРОДА!!!А МОЖДА СЕ НАЈВИШЕ ПЛАШИ ТОГА ШТО НЕЋЕ ВИШЕ БИТИ ГЛАВНИ БАЈА У РС!!!!!

Name

Покојна Милева

28.01.2016 21:59

Лаку ноц,буљави...

Name

за Босанку

29.01.2016 00:45

јбм те у супак,гдје одрасте тако паметна?

Name

Вики

28.01.2016 12:20

Ти мускарац,ти си веца зена него ја...Да ли си добро спавао ове ноци од СИПЕ те....

ОДГОВОРИТЕ
Name

xyз

28.01.2016 12:21

Управо ће велики дио СНСД-а одахнути кад ухапсе великог вођу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

дрил

28.01.2016 12:31

Ха ха ха,... сто посто тачно.

Name

Што прије то боље

28.01.2016 13:10

Само да се то догоди што прије, да га видимо иза решетака и нека то буде наук свима који мисле да се баве влашћу. Дотакли смо дно дна. И да не заборавим , нека их иза решетака забавља Жељка Цвијановић.

Name

п

28.01.2016 20:08

Плаши се Миле да ће му послије свега Шеф бити Радојичић, Тегелтија или Шпирић!То га боли више него затвор!

Name

Влад

28.01.2016 12:31

Бају само Путин може ухапсити, остали могу да му пљуну под прозор!

ОДГОВОРИТЕ
Name

28.01.2016 12:44

А ти можеш да му наставиш пу..ти...

Name

ре

28.01.2016 13:06

Одавно бољи текст не процитах, све похвале за аутора!! Какве везе има путин са ситуацијом у РС, ти си луд. И у тексту стоји да се муп рснити било ко други смије супротставити активностима тузиластва/суда БИХ и СИПЕ. Ако се неко евентуално супродстави навалице себи кривицну одговорност на врат. Миле це свакако пасти а ако има оних који би због његовог криминала подметали ледја и лезали у затвору само нек изволе!!!

Name

путин

28.01.2016 13:43

Путину је битније блато испод властитог дјона него ес.кретен

Name

куц куц

28.01.2016 12:36

Па доце и додик на ред није ни он недодирљив.Има ова земља довољно постених да се ријеси једног кримоса додика. Поздравио га јаран фахро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мујооо

28.01.2016 12:48

Брини се ти за твог Бакира у 23% Бошњакистану.

Name

Јаране,

28.01.2016 12:55

Фа'ро, припреми кревет и за друга. Придружујем ти се ускоро.

Name

Ма да

28.01.2016 13:03

Ја предлазем да се "ријесе" сви, само да бакир од трезора остане и да се прогласи султаном, а ми да се сви потурцимо! Подрзавам борбу савеза за промјене против СНСД-а и гласацу опет за савез за промјене, али ако се деси да се покусава на овај нацин промјенити легално изабрана власт у српској, први цу се окренути против тих попут тзв. Тузиластва па макар и градјанском непослусносцу!

Name

пропаст

28.01.2016 12:39

Додик Павиц и Дјокица дефинитивно убице србског народа нетреба нама Ники други непријаљ, унистили су народ само хапси багру и све им одузети ако Сипа то не одради селидба неизбјезна за све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

опасност

28.01.2016 12:42

Највеца опасност је кад подје говорити да це укинути Република Српска. А ја настојим да надјем на нету ко је то рекао да це се укинути..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

28.01.2016 12:49

Ова тројка са слике (Павић, Додик, Ђокић) је прије 10-ак година договорила дил са Американцима, расподјелили ресоре и "радили". Резултат је очигледан. Њима никад неће ни длака да фали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Момцило

28.01.2016 12:52

Насрнуцу на све јаднике који му стану у одбрану! Боље вам је да се сакријете тад...на улице це изаци само најјаци!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми6

28.01.2016 12:55

Ја стварно незнам да нико у овој земљи не мозе да схвати да смо ми под Енглеским патронатом, у слузби њеног велицанства...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Промишљање

28.01.2016 13:52

Већ одавно !!! Ал још је несхватљивије да се српски народ не умије организовати, бити мудар, кад већ знамо ко нам кроји судбину.

Name

Брко

28.01.2016 14:14

Јасно је то свима само нико не смије на глас да казе.Валута нам је 1,95 и стоји тако дуго паметном доста да је неко дао капару за нас.Ако би склонио имали би тоалетни папир

Name

Јамес Бонд

28.01.2016 14:51

Пола Дедиња има британски пасош.

Name

Боки

28.01.2016 12:55

Тако је Жељко. Доле дебели лопов.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик и сви који имају...

28.01.2016 13:00

Боје се једне одлицне пјесме од Дзеја Имати па немати...

ОДГОВОРИТЕ
Name

парадокс

28.01.2016 13:03

Мило не брини , теби и Фахри донијећу сваки мјесец бокс твојих омиљених цигара... Не бих да их рекламирам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мојне

28.01.2016 13:09

Казе нас народ мозес како хоцес али не мозес докле хоцес...странци су све постигли преко Додика и сад им висе не треба...истеко му рок као јогурту е сад једино ста це бити са кумовима да ли це и они одговарати или це Додик са плати све????

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОСАНКА ИИ

28.01.2016 13:10

ОВА БОСАНКА СЕ ЗОВЕ БОСА А СТАНУЈЕ У БАЊАЛУЦИ НА СТАРЧЕВИЦИ. ДОДИК ЈЕ КРИМИНАЛАЦ И ТРЕБА ГА УХАПСИТИ И ОДУЗЕТИ ШТО ЈЕ ПОКРАО И ВРАТИТИ ОВОМ НАРОДУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босанац ллл

28.01.2016 13:44

И њу треба ухапсити

Name

Мојне

28.01.2016 13:11

Од Додикових инсценираних криза не профитира само он, већ и политичари из супротстављене бошњачко-хрватске Федерације. Они из његове реторике извлаче корист јер подстичу страх од српског сепаратизма, представљају се као заштитници земље и тако себи обезбеђују моћ и власт. И коначно, периодични таласи узбуђења добро дођу и веома добро плаћеним представницима међународне заједнице: Њихова радна мјеста су загарантована све док у Босни и Херцеговини има кризе. Из такве позиције у којој добијају сви, а на којој се заснива политика у БиХ, искључени су једино грађани те гладне земље”, закључује швајцарски лист Неуе Зüрцхер Зеитунг.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

28.01.2016 15:09

Треба их све похапсити поцевси од Бакира ,Додика па до Цовица.

Name

тузлак

28.01.2016 23:51

најбоља дијагноза до сада ..честитам ..веоама интелигентно..

Name

Север

28.01.2016 13:12

Милосевиц је био веца риба, имао је подрску скоро целе Србије, па га је народ скинуо. Додик јест јак али це и народ у Р. Српској једног дана прогледати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

По кратком поступку

28.01.2016 13:13

Багру из оба ентитета треба похапсити, а оно што су покрали и одрали грађане ове државе вратити (одузети им) и уложити у развој индустрије, запошљавање младих људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXXXXЛ

28.01.2016 13:19

Милле чувај се Радончића су хапсили да ухапсе тебе. Посслије тога Радончић иде кући. Изетбеговићје као љут на хапшење Радончића а све раде у договору са странцима да скину Додика.Љигаво нама шта

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пази

28.01.2016 13:49

Па није Додик једини прави и паметан србин, ваљда има још далеко способнијих срба да воде овај народ. Не кажем да не треба бити опрезан кад је запад у питању, треба и те како, јер овдје се не дешава ништа случајно и ништа без њиховог уплива. Ал овај наш вожд се ипак огријешио и зато нека иде и нека одговара.

Name

Која

28.01.2016 13:50

Мгуће да има истине у овоме.

Name

Шанса

28.01.2016 13:27

Дабогда их више све похапсили како би се дала колико толико шанса некој бар мало бољој будућности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лијевцан

28.01.2016 13:47

Највеци успјех Додика као властодрсца у РС је еугеника српског народа на простору гдје је владао. Видјеце се када це га они који су га на власт поставили пустити низ воду,али то је вријеме јако близу. Бојим се да це само после њега бити, сјаси курта да узјаси мурта

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

28.01.2016 13:48

Људи хајка на Додика је да би нам срусили Републику Српску. Не будите слијепи код оцују. Неце нам бити боље било која власт да додје. Морамо знати да су нам потурице главни нептијатељи. Није лако бити издајица рода свога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

28.01.2016 15:16

Ево нека га ухапсе.Па да видимо и то....ста лупас.Па ста цемо ако умре?Моземо колективно да се убијемо.Продавај ту прицу неким загризеним будалама,има нас пуно код којих то никад неце проци..Ухапсите га и ја цу вам помоци.

Name

Возд

28.01.2016 13:48

Народ је колико видим завидан политицарима на њиховим платама, утицају и привилегијама тако да би зависно цији је неко симпатизер увјек једна страна другу послала у затвор и оптузила да је криминалац. Та завист цини људе толико слијепим да невиде ако непоцну да се уздају у себе и свој рад никад им неце бити боље, вец це и даље цекати да на власт неко додје ко би требао бити мадјионицар. Па да таквом Народу дјели сваки мјесец бар по 2000км , слузбено возило, радно вријеме од 09:00 до 14:00 топли оброк итд. Да је то циста утопија вецину овог народа то незанима. Теско Народу који тако размисљања и зиви заблуди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

28.01.2016 13:51

Ако успије хапсење и осудјивање врха криминала поцецемо лицити на дрзаву а многи це постати патриоти ове земље сто се до сад није могло осим банде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

поштено речено

28.01.2016 13:54

Владатће док буде требао исто као Мило ђукановић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

28.01.2016 13:59

Није Додик на власти у читавој Рс нпр,Бијељина па Добој па је већа жалост него где је СНСД

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

28.01.2016 17:16

Тацно тако

Name

Фарса

28.01.2016 14:02

Па ни једна српски вожд није дошао на чело без уплитања страног фактора.Питање је само колико је тај (не)сретник послушан, или ти у којој мјери ради на штету свог национа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

феликс

28.01.2016 14:10

Мислим да би Миле требао у какву мању торбу спремити основне ствари,каладонт ,цеткица ,прибор за бријање и тако то.Мислим да јос ситно броји на слободи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лигицно

28.01.2016 14:16

Баја се пласи да му Фахро буде цимер, ал не треба да се боји ту це да буде јака конкуренција ускоро. Долазе и Лијановици а с њима има о цему и да се поразговара то су из његове брансе људи с тим да се они месарством баве навелико

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре.босанка

28.01.2016 14:24

Које је он дрзаве председник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

28.01.2016 17:11

Наше једине...Српске

Name

Марко

28.01.2016 14:43

Откуд то,какве су то приче,не плаши се председник Додик таквих глупости већ за РС!Зар то не примећујете.Сви су упрли у Додика јер то је параван да се одради непријатељски план за нестанак РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре п

28.01.2016 14:47

ДОДИКУ СИПА НИКАД НЕЦЕ ПРИЦИ А ОН У СИПИ ИМА ВИСЕ ЉУДИ НЕГО ТУЗИЛАСТВО ТАКО ДА СЕ ИГРА СА ОПОЗИЦИЈОМ КОЈА НЕМА РЈЕСЕЊЕ ЗА ДОДИКА КОЈИ ВРАЦА ПОПУЛАРНОСТ НА СВОЈ НАЦИН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

тендери рите

28.01.2016 15:14

Милана Дакица такође на робију, он купује посланике из других партија и уцјењује Додика за Електрану. Знамо колико проневјера ради Милан са својом малом мезимицом. Робија !

ОДГОВОРИТЕ
Name

тттттттттт

28.01.2016 15:16

Ако ухапсе Додика, Спирица, Скрбица, Станковица, Тегелтију, Дзомбица, онда је профункцинисала правна дрзава то није удар на институције јер це институције наставити нормално функционисати, вец корумпиране набројане људе јер су унистили Републику Српску то казе 300 000 људи који су гласали против њих а они који су гласали за ове људе имају право да их бране и да мисле како су добро радили свој посао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛБ

28.01.2016 15:20

ЗАСТО ДА СЕ ХАПСИ ДОДИК ЈЕР ОН НИЈЕ КРИМИНАЛАЦ А ТО СТО ЈЕ СТАНКОВИЦ ЦУБИЦ КАЈА ДАВИДОВИЦ БИВСИ ГРАДОНАЦЕЛНИК БЛ И МНОГИ ДРУГИ ЊИХ ТРЕБА ХАПСИТИ ЈЕР СУ ДЕСЕТОГОДИСЊИ БУДЗЕТ ПОКРАЛИ СВЕ ОДУЗЕТИ И ДОЗИВОТНА РОБИЈА А ИСТРАГЕ ПРОСИРИТИ НА ФАМКЛИЈУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалуцанин

28.01.2016 16:04

И ја се питам засто се Додик не заузме за њихово хапсење. И засто не казе ко је убио Милана Вукелица.

Name

Реалистиц

28.01.2016 15:33

Баја има приватну полицију и он је недодирљив у овом тренутку!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ХВАЛА ВЕЛИКО

28.01.2016 15:47

Бозо Михаијловиц и Дубравко Цампара ви це те сигурно направит дрзаву

ОДГОВОРИТЕ
Name

цицана

28.01.2016 15:59

Јубилеум 10-година? У нормалним условима би се славило, али овако нас креатор, госп. Додик, размисља да или не бити ухапсен! Ста треба даље да се коментарисе? Резултат његовог рада је висе него оцигледан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јово

28.01.2016 16:09

КАКО НЕ СХВАТИТЕ ДА ЦЕТЕ ДОДИКА ГЛЕДАТИ И ПОСЛИЈЕ 2018 НА ВЛАСТИ -АКО СТЕ ГЛЕДАЛИ ГЛАСАЊЕ О СМЈЕНИ ДЈУКАНОВИЦА СВЕ ВАМ ЈЕ ЈАСНО - НОВАЦ. НЕМА АЛТЕРНАТИВУ.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Распуклина

28.01.2016 16:12

Мислим да це бити много хапсења током наредних пар мјесеци. А ови то знају. Зна и Босиц и зато задњих мјесец дана цути као заливен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зворник

28.01.2016 16:50

Додо це бити ухапсен.Вец сам се забрунуо за ове његове сто му вире из ду...а ста це они? Дали це и даље да клицу Миле,Миле или це папци само променити дрес? ПС: папак остаје папак!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен

28.01.2016 17:42

Ја једва чекам да Додика ухапсе, тад ће нам сванути биће нам ко у Швајцарској.Само да га затворе ријесицемо све проблеме

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГАЛЕ

29.01.2016 12:58

Мајмуне један неотесани, ниси ни свјетан шта причаш и шта би се десило кад би се твоје жеље оствариле.

Name

киза

28.01.2016 17:54

Ста се сви палите. Позадина је другација колико ја видим. Редослед корака је следеци, а прво цемо кренути из не тако давне прослости. Баја и Радонциц седе негде у кафани, окрузени го-го играцима (курвама) и договарају како це опстати јос коју годину на власти. Договоре следеце: Нека нас Сипа хапси, тузиластво ослободи, а ми у свом народу као браниоци федерације, односно републике српске испадамо хероји и народ опет гласа за нас. Мислим да никога у овом тренутку не треба хапсити него улицним демонстрацијама натерати људе у власти да спроведу како тако постене изборе, а када падну са власти онда лепо ухапсити и њих и комплетну имовину коплетне не породице него и фамилије, а по заврсетку судских спорова које није теско предвидети (сви виде како је имовина стецена) исту породати на аукцијама и повратити барем део новца који су отели од народа.Све остало це само ојацати садасње лидере на њиховим позицијама јер це се сви позивати на припадност једном, другом или трецем народу, а то води ка крвопролицу које је најгора варијанта у било ком сценарију (политицари су спремни и на ту варијанту).

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЕРХАН

28.01.2016 18:03

Нецу да мој предсједник буде бахати цовјек који понизава новинаре,борце,јавно псује људима,јавно пријети људима.Нецу да мој предсједник пјева под саторима.Нецу да мој предсједник и његови кумови имају имовину у 4 дрзаве. НЕЦУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

рите уг

28.01.2016 18:05

Људи ста ово ради Дакиц он је гори од Баје огули рите да се цупа из дугова и кредита ,њему тендери а њој запослење на мјесту изврсног као и за узу родбину.Ту је технички Војин као и онај из Добоја , има ли краја лоповизму ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДУСКО

28.01.2016 20:45

ОДГОВОР. ПЛАСИ СЕ С И П Е.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дб

28.01.2016 20:50

Цим крене прица о криминалу само глуп цовек не разуме или неце да види о цему се ту ради.а Радонцицу не дају у савет министара ,а ко то право је питање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Итд

29.01.2016 05:59

Ми у РС не смијемо ни птицу иза ресетака ставит акамо ли политицаре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриот

29.01.2016 13:31

Читам и не могу да верујем!Не сметају Вам Муслимански политичари који Вас називају геноцидним народом,ал зато по својима све најгоре док се ови сладе!Фуј...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Богоје

29.01.2016 14:41

Срби воле кад их Јевреј кади и разапиње браво Додо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗОО врт

29.01.2016 18:49

Доста је више мајмунлука од предсједника и његове пратиље премијерке. И свих осталих бабуна око њих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТРЕБА ГА ПОЛИТИЧКИ АМПУТИРАТ

30.01.2016 03:41

ЧИМ ЈЕ МЕДЛИН ОЛБРАЈТ ПОЈАВОМ ДОДИКА ИЗЈАВИЛА ДА ЈЕ ОН ЈЕДНО ОСВЈЕЂЕЊЕ, СВЕ ЈЕ ЈАСНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин али прави

30.01.2016 12:33

Народ се коље а лоповски политицари кајмак грабе а њима одговара овакво стање могу све да покупе.Како то вецина против Милокрада а он као побиједио а то је све намјестено као он цува србе ,јадни смо и бједни кад нас такви бране.Кад се бира вода онда се гледа и поријекло цукун дједова а свако зна из свог краја ко је ста био.Прво морас да волис своју земљу и народ па да нам то буде светиња е онда моземо ици напред као сто јапанци воле своје.Политицари су крпељи једно велико зло који сисају сиромасни народ.Политицари су духовно болесни и јако проклети а то није до вијека и она стара ОТЕТО ПРОКЛЕТО због ,због лопова су се иселили милиони људи а многи се никад неце вратити.Моја среца а васа несреца па неморам такве слусати и гледати али моја родбина то мора трпити а и ја новцано.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фелер

30.01.2016 17:23

Наш народ има један значајан ментални фелер , ЋУТИ, умјесто да се дигне и почисти смеће.

Name

ЈУКА

30.01.2016 14:46

ЈА МИСЛИМ ДА ДОДО ПИЈЕ АПАУРИНЕ ЗА СПАВАЊЕ ЦЕКА КУЦ КУЦ АЈМО БАЈА У ПРДЕКАНУ И ЊЕМУ ЈЕ ДОГОРИЛО ЕВРОПА ЗНА КО ЈЕ ФЕНИНГ УКРО САМО КАД НИЈИМА БУДЕ ПО ВОЉИ КАЗУ АЈМОООО А ДАЈЕ СЕЉАЦИНА ЈЕСТ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додо

30.01.2016 19:47

ГДЈЕ ДОДИК ДЕБЕЛИ И ЗАБРЕКЛИ ОПАСЕ ,ТУ ТРАВА ВИСЕ НЕ РАСТЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

нат

30.01.2016 22:28

Он мени нема Босне? Он мени нема Босне? Ама има Босне, има и мене у Босни и биће вала посла и за мене једног дана 'ваког каки сам.

ОДГОВОРИТЕ