Čega se Dodik plaši i nakon 10 godina!?

Tačno za mjesec dana biće punih deset godina kako je u Narodnoj skupštini RS izabrana druga vlada Milorada Dodika, a on time dobio šansu za apsolutnu vlast u Republici Srpskoj, koju je i potvrdio na opštim izborima u jesen te godine.

Republika Srpska 28.01.2016 | 22:17
Čega se Dodik plaši i nakon 10 godina!?

Panika koju je izazvalo hapšenje najvećeg medijskog mogula BiH i lidera SBB-a Fahrudina Radončića, za tili čas se brzinom ljetnjeg požara proširila od Sarajeva do Banjaluke. Nakon što su pojedini mediji izvan režimskog kruga nedavno objavili da se predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku sprema hapšenje, i režimlije su počele da zauzimaju medijsku busiju.

Novinska agencija SRNA plasirala je popodne kratku vijest da je „Tužilaštvo BiH 14. januara izdalo naredbu da se izvrši pretres objekata, računa i svih transakcija koje koristi predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik“, ne navodeći da se protiv Dodika vodi ozbiljna istraga u Tužilaštvu BiH, a u vezi sa kupovinom vile na Dedinju.

U ostatku vijesti agencijski novinar ističe da je i ranije „ukazivano da je rad Suda i Tužilaštva BiH politički motivisan, te da njime upravlja strani državljanin Hasan Pleh“.

U trećoj, posljednjoj rečenici ove vijesti, izrečena je latentna prijetnja koja bi, valjda, trebalo da zaplaši svakog ko pomisli da uđe u institucije pod kontrolom Milorada Dodika, ili u njegove brojne privatne objekte koje posjeduje u Republici Srpskoj i van nje:

„Više puta iz Republike Srpske je ukazivano na mogućnost da bi svaki politički motivisan upad u institucije Srpske mogao da izazove nesagledive i neželjene posljedice.“

Ne podsjeća se u tekstu ko i kada je „ukazivao“. Ne zato što to novinar ne zna, već zato što je takve izjave najčešće davao Dodik. Otud i nije mogao da bude citiran, jer bi i za SRNU bilo neozbiljno da on govori u vlastitu korist.

Paniku šire i poslenici ovdašnje režimske žute štampe, koja je već lansirala naslove tipa „SIPA nišani predsjednika Dodika“.

U jeftinom pokušaju da pripreme teren za uobičajenu medijsku manipulaciju, autori glorifikuju učinak RTRS-a i njihovog kriminalca-saradnika Gorana Suvare na „razbijanju“ navodne zavjere protiv Milorada Dodika koju, opet navodno, predvode ministar bezbjednosti Dragan Mektić i bivši ambasador BiH u Moskvi Gordan Milinić.

Pozivajući se na izvore u pravosuđu BiH, panično najavljuju akciju Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) u Republici Srpskoj, koja bi, po njima, trebalo da bude pandan „spektakularnom“ hapšenju bivšeg ministra bezbjednosti i lidera SBB-a Fahrudina Radončića.

Vrh ovog spina u pokušaju sadržan je u konstataciji da bi hapšenje „visokopozicioniranog funkcionera iz Republike Srpske“ (Dodikovo ime ne smiju ni da spomenu direktno u kontekstu hapšenja), predstavljalo „pokušaj da se umiri bošnjačka javnost“, poslije Radončićevog pritvaranja.

Dodikove arhitekte medijskog sluđivanja naroda žure ciljajući pogodan trenutak: Radončiću je danas određen jednomjesečni pritvor, istraga o kupovini vile na Dedinju ušla je u završnu fazu, a Dodik je otišao u Skopje na svetosavsku akademiju, pa ga niko od novinara o tome ne može ništa ni pitati.

Kolege novinari iz redakcija van Banjaluke pitaju da li ima dovoljno elemenata za hapšenje Milorada Dodika.
Tvrdim da elemenata ima i previše, jer je 10 godina vladavine Dodika i SNSD-a proizvelo dovoljno materijala da se njime bave tri SIPE i tri Tužilaštva BiH. Naravno, ima ga i za pet Specijalnih tužilaštava Republike Srpske, ali ono nije tu da otkriva organizovani kriminal pod okriljem vlasti, već da ga, ako je ikako moguće, prikriva.

Dugo bi trebalo da se pobroje svi primjeri u kojima je Milorad Dodik direktno ili indirektno odgovoran za kriminal. Pitanje je samo koliko su do sada pravosudne institucije uspjele da prikupe dokaza, da bi se taj kriminal zadokumentovao i dokazao.

Pitaju kolege i da li pravosuđe BiH ima snage da iznese nešto tako krupno poput Dodikovog hapšenja.
Mislim da ima i da poslije Radončića, na čije hapšenje su, kao guje ljute, vrisnuli Dragan Čović i Bakir Izetbegović, svako iz svojih razloga, govori koliko ih je strah samostalnog djelovanja Tužilaštva BiH. Makar mu neko spočitavao i strani uticaj.

Jedno od pitanja odnosilo se na moguće reakcije građana i institucija Republike Srpske, na eventualno hapšenje Milorada Dodika.

Rekao sam da institucije Republike Srpske, u prvom redu MUP, nemaju zakonitu opciju da izbjegnu saradnju ili da se suprotstave pravosudnim organima BiH. U svakom slučaju, rasulo u MUP-u Republike Srpske, koje je produkt sukoba paralelnih struktura unutar te institucije, nikako ne može biti garant Dodikovog spasenja.

Što se građana tiče, više ih je koji bi voljeli da vide Dodika iza rešetaka, jer ga smatraju najodgovornijim za kriminal, korupciju i nepotizam koji su se za proteklih deset godina ugnijezdili u institucijama Republike Srpske.

I u Dodikovom SNSD-u ima onih koji jedva čekaju da mu vide leđa, tako da bi se u slučaju njegovog hapšenja moglo očekivati da se grupa najodanijih sljedbenika velikog vođe iz Bakinaca okupi oko govornice, a da premijerka Željka Cvijanović drhtavim glasom osudi njegovo privođenje pravdi.

Baš kao što su i Fahrini sljedbenici zavapili da je njihov predsjednik „apsolutno nevin te da je riječ o besprizornoj političkoj montaži koja za cilj ima destabilizaciju bošnjačkog političkog faktora a time i destabilizaciju Bosne i Hercegovine“.

U citiranoj rečenici umjesto „bošnjački“ staviti „srpski“, a umjesto Bosne i Hercegovine dodati Republiku Srpsku, i dobije se uobičajena floskula kojom nas godinama zasipaju Dodik i njegovi „čuvari Srpske“. Tako će glasiti posljednje riječi Željke Cvijanović, koje će izreći u funkciji premijera Republike Srpske, a u odbranu lika i djela Milorada Dodika.

Ne vjerujem da će Marko Pavić i Petar Đokić biti politički nemudri pa da podmetnu svoja leđa, jer su nejaka da ponesu sav teret kriminala koji je za deceniju vladavine nakupljen kao trajna zaostavština SNSD-a.
Teško mi je povjerovati i da bi se mogao naći srpski Čović ili srpski Izetbegović, koji bi makar verbalno stali iza Dodika.

Ono što nimalo ne veseli, jeste nedavna izjava jednog od visokopozicioniranih lidera Saveza za promjene, koji je rekao da „ima 50 drugih kojima je lako dokazati kriminal, ali Dodika nema nigdje“. Ne čudi me takva konstatacija, jer je glavni akter ove priče već sjedio na optuženičkoj klupi i najdraže bi mu bilo da nikad ni jedan od političkih zvaničnika ne bude osuđen, pa ni prvostepeno.

U svakom slučaju, Miloradu Dodiku biće teško dokazati odgovornost za sve ono u šta je direktbo ili indirektno umiješan, ali onog trenutka kada bude priveden zbog „tričavih“ 750 hiljada EUR, njegov oreol moći biće nepovratno ugašen. A to je prvi korak ka odsijecanju krakova kriminalne hobotnice koju je nekadašnji miljenik Medlin Olbrajt decenijama strpljivo hranio.

Od kredita „Zelenog plana“ iz vremena SR BiH, kojima su Dodik i njegova ekipa umjesto uzgoja riže u Lijevče polju kupovali stanove u Beogradu, preko ratnog šverca najtraženijim robama (cigarete, kafa, nafta), pa do pljačke narodne imovine u prvom i svim naknadnim mandatima SNSD-ovih (Dodikovih) vlada.
Tačno za mjesec dana biće punih deset godina kako je u Narodnoj skupštini RS (28. februara 2006.) izabrana druga vlada Milorada Dodika, a on time dobio šansu za apsolutnu vlast u Republici Srpskoj, koju je i potvrdio na opštim izborima u jesen te godine.

Dugih je to i predugih 10 godina u životima građana Republike Srpske, koje su pojeli skakavci i druge štetočine koje je proizveo SNSD.

Na žalost svih nas, za to vrijeme stvoren je poslušnički sistem, koji ne samo da je omogućavao opštu pljačku i grabež, nego ne pokazuje ni naznake razuma, niti namjere da podvuče crtu, presiječe i kaže: Dosta je bilo!
Najbolji dokaz naprijed rečenog je aktuelni direktor policije Republike Srpske, Gojko Vasić, koji je svojevremeno kao inspektor za privredni kriminalitet, istraživao pronevjeru novca od kredita „Zelenog plana“, koje su Dodik i grupa njemu bliskih ljudi podigli kod tadašnje Privredne banke Sarajevo i nenamjenski ih potrošili za kupovinu nekretnina u Beogradu. A direktor je policije u drugom mandatu!

Zato, samo princip spojenih posuda, po kojem bi svi kriminalizovani političari u BiH morali da odu, odmah i sad, može da bude spasonosno rješenje.

Ako je sreće, počelo je sa Fahrudinom Radončićem. Ako nije, nek nam je Bog u pomoći!

Autor: Željko Raljić

Izvor: Istinito

Komentari / 87

Ostavite komentar
Name

zumba

28.01.2016 12:12

Mi,Bosnjaci nismo uznemireni vez radosni da je poznati kriminalac Radoncic uhapsen.

ODGOVORITE
Name

Bosanka

28.01.2016 12:22

Pa dobro, svi kriminalci treba da budu uhapšeni. Ali Dodik nije krimilanac, u tome je fora. Dodik je normalan i legitiman predsjednik jedne države protiv koga se opozicija bori kako se bori, pa se stvorio utisak da je riječ o nekom kriminalu što, naravno, nije tačno. :-)

Name

re zumba

28.01.2016 12:24

A mi Srbi jedva cekamo da rijese Dodika sve zivo je korumpirano gdje je snsd na vlasti

Name

Da ti brat kaze

28.01.2016 12:36

SNSD ce se raspasti na vise stranaka.Svi Milini lopovi ce probati da se privuku novoj vlasti.A Dodik ce robijati za zasticene svedoke.Tegeltiju,Spirica,kumove...Vidjece Dodik da mu je Mihajlica sa kojim se sada sprda veci prijatelj od njegovog sefa kabineta ili bilo koga iz stranke.Tu su ljige koje zeke samo da se okoriste.Nema tu casti ni postenja ni malo.Jbg Mile.Kraj!!!Zao mi je vjerovao sam u nesto novo s tobom da ce doci.A sad imas najgori sljam i olos koji je iz SDS-a protiv koga si se borio presao kod tebe.Samo te budale su ti ostale.Nema tu pametnih da te podrzavaju.Gotovo!!!Kraj!

Name

glupost

28.01.2016 12:44

Nikad Dodik nece biti uhapsen. Iako bude skocice mu popularnost. Njegovi glasaci kao da su zacarani ili opijeni nekom vrste droge. Deset godina na celu RS, ko je ovdje lud? Kada pisete ovako o njemu samo mu dizete rejting... Njega samo moze smijeniti narod koji ga je i izabrao kada izadje iz tog zacaranog kruga.

Name

Razum

28.01.2016 13:06

Kriminalac je kriminalac, kriminal ne poznaje naciju i granice. Sve ih treba pohapsiti , pa da konačno čestiti ljudi dođu na čelo. Biće nam onda svima koliko toliko lakše. Ovo je prevršilo svaku mjeru i svi smo žrtve ove gamadi koja vlada.

Name

p

28.01.2016 13:32

ČEGA? PA PLAŠI SE ZATVORA I ODUZIMANJA UKRADENIH MILIONA OD NARODA!!!A MOŽDA SE NAJVIŠE PLAŠI TOGA ŠTO NEĆE VIŠE BITI GLAVNI BAJA U RS!!!!!

Name

Pokojna Mileva

28.01.2016 21:59

Laku noc,buljavi...

Name

za Bosanku

29.01.2016 00:45

jbm te u supak,gdje odraste tako pametna?

Name

Viki

28.01.2016 12:20

Ti muskarac,ti si veca zena nego ja...Da li si dobro spavao ove noci od SIPE te....

ODGOVORITE
Name

xyz

28.01.2016 12:21

Upravo će veliki dio SNSD-a odahnuti kad uhapse velikog vođu...

ODGOVORITE
Name

dril

28.01.2016 12:31

Ha ha ha,... sto posto tačno.

Name

Što prije to bolje

28.01.2016 13:10

Samo da se to dogodi što prije, da ga vidimo iza rešetaka i neka to bude nauk svima koji misle da se bave vlašću. Dotakli smo dno dna. I da ne zaboravim , neka ih iza rešetaka zabavlja Željka Cvijanović.

Name

p

28.01.2016 20:08

Plaši se Mile da će mu poslije svega Šef biti Radojičić, Tegeltija ili Špirić!To ga boli više nego zatvor!

Name

Vlad

28.01.2016 12:31

Baju samo Putin može uhapsiti, ostali mogu da mu pljunu pod prozor!

ODGOVORITE
Name

xc

28.01.2016 12:44

A ti možeš da mu nastaviš pu..ti...

Name

re

28.01.2016 13:06

Odavno bolji tekst ne procitah, sve pohvale za autora!! Kakve veze ima putin sa situacijom u RS, ti si lud. I u tekstu stoji da se mup rsniti bilo ko drugi smije suprotstaviti aktivnostima tuzilastva/suda BIH i SIPE. Ako se neko eventualno suprodstavi navalice sebi krivicnu odgovornost na vrat. Mile ce svakako pasti a ako ima onih koji bi zbog njegovog kriminala podmetali ledja i lezali u zatvoru samo nek izvole!!!

Name

putin

28.01.2016 13:43

Putinu je bitnije blato ispod vlastitog djona nego es.kreten

Name

kuc kuc

28.01.2016 12:36

Pa doce i dodik na red nije ni on nedodirljiv.Ima ova zemlja dovoljno postenih da se rijesi jednog krimosa dodika. Pozdravio ga jaran fahro.

ODGOVORITE
Name

Mujooo

28.01.2016 12:48

Brini se ti za tvog Bakira u 23% Bošnjakistanu.

Name

Jarane,

28.01.2016 12:55

Fa'ro, pripremi krevet i za druga. Pridružujem ti se uskoro.

Name

Ma da

28.01.2016 13:03

Ja predlazem da se "rijese" svi, samo da bakir od trezora ostane i da se proglasi sultanom, a mi da se svi poturcimo! Podrzavam borbu saveza za promjene protiv SNSD-a i glasacu opet za savez za promjene, ali ako se desi da se pokusava na ovaj nacin promjeniti legalno izabrana vlast u srpskoj, prvi cu se okrenuti protiv tih poput tzv. Tuzilastva pa makar i gradjanskom neposlusnoscu!

Name

propast

28.01.2016 12:39

Dodik Pavic i Djokica definitivno ubice srbskog naroda netreba nama Niki drugi neprijalj, unistili su narod samo hapsi bagru i sve im oduzeti ako Sipa to ne odradi selidba neizbjezna za sve.

ODGOVORITE
Name

opasnost

28.01.2016 12:42

Najveca opasnost je kad podje govoriti da ce ukinuti Republika Srpska. A ja nastojim da nadjem na netu ko je to rekao da ce se ukinuti..

ODGOVORITE
Name

Dragan

28.01.2016 12:49

Ova trojka sa slike (Pavić, Dodik, Đokić) je prije 10-ak godina dogovorila dil sa Amerikancima, raspodjelili resore i "radili". Rezultat je očigledan. Njima nikad neće ni dlaka da fali.

ODGOVORITE
Name

Momcilo

28.01.2016 12:52

Nasrnucu na sve jadnike koji mu stanu u odbranu! Bolje vam je da se sakrijete tad...na ulice ce izaci samo najjaci!

ODGOVORITE
Name

Mi6

28.01.2016 12:55

Ja stvarno neznam da niko u ovoj zemlji ne moze da shvati da smo mi pod Engleskim patronatom, u sluzbi njenog velicanstva...

ODGOVORITE
Name

Promišljanje

28.01.2016 13:52

Već odavno !!! Al još je neshvatljivije da se srpski narod ne umije organizovati, biti mudar, kad već znamo ko nam kroji sudbinu.

Name

Brko

28.01.2016 14:14

Jasno je to svima samo niko ne smije na glas da kaze.Valuta nam je 1,95 i stoji tako dugo pametnom dosta da je neko dao kaparu za nas.Ako bi sklonio imali bi toaletni papir

Name

James Bond

28.01.2016 14:51

Pola Dedinja ima britanski pasoš.

Name

Boki

28.01.2016 12:55

Tako je Željko. Dole debeli lopov.

ODGOVORITE
Name

Dodik i svi koji imaju...

28.01.2016 13:00

Boje se jedne odlicne pjesme od Dzeja Imati pa nemati...

ODGOVORITE
Name

paradoks

28.01.2016 13:03

Milo ne brini , tebi i Fahri donijeću svaki mjesec boks tvojih omiljenih cigara... Ne bih da ih reklamiram.

ODGOVORITE
Name

Mojne

28.01.2016 13:09

Kaze nas narod mozes kako hoces ali ne mozes dokle hoces...stranci su sve postigli preko Dodika i sad im vise ne treba...isteko mu rok kao jogurtu e sad jedino sta ce biti sa kumovima da li ce i oni odgovarati ili ce Dodik sa plati sve????

ODGOVORITE
Name

BOSANKA II

28.01.2016 13:10

OVA BOSANKA SE ZOVE BOSA A STANUJE U BANJALUCI NA STARČEVICI. DODIK JE KRIMINALAC I TREBA GA UHAPSITI I ODUZETI ŠTO JE POKRAO I VRATITI OVOM NARODU.

ODGOVORITE
Name

bosanac lll

28.01.2016 13:44

I nju treba uhapsiti

Name

Mojne

28.01.2016 13:11

Od Dodikovih insceniranih kriza ne profitira samo on, već i političari iz suprotstavljene bošnjačko-hrvatske Federacije. Oni iz njegove retorike izvlače korist jer podstiču strah od srpskog separatizma, predstavljaju se kao zaštitnici zemlje i tako sebi obezbeđuju moć i vlast. I konačno, periodični talasi uzbuđenja dobro dođu i veoma dobro plaćenim predstavnicima međunarodne zajednice: Njihova radna mjesta su zagarantovana sve dok u Bosni i Hercegovini ima krize. Iz takve pozicije u kojoj dobijaju svi, a na kojoj se zasniva politika u BiH, isključeni su jedino građani te gladne zemlje”, zaključuje švajcarski list Neue Zürcher Zeitung.

ODGOVORITE
Name

Bosanac

28.01.2016 15:09

Treba ih sve pohapsiti pocevsi od Bakira ,Dodika pa do Covica.

Name

tuzlak

28.01.2016 23:51

najbolja dijagnoza do sada ..čestitam ..veoama inteligentno..

Name

Sever

28.01.2016 13:12

Milosevic je bio veca riba, imao je podrsku skoro cele Srbije, pa ga je narod skinuo. Dodik jest jak ali ce i narod u R. Srpskoj jednog dana progledati.

ODGOVORITE
Name

Po kratkom postupku

28.01.2016 13:13

Bagru iz oba entiteta treba pohapsiti, a ono što su pokrali i odrali građane ove države vratiti (oduzeti im) i uložiti u razvoj industrije, zapošljavanje mladih ljudi.

ODGOVORITE
Name

XXXXXL

28.01.2016 13:19

Mille čuvaj se Radončića su hapsili da uhapse tebe. Posslije toga Radončić ide kući. Izetbegovićje kao ljut na hapšenje Radončića a sve rade u dogovoru sa strancima da skinu Dodika.Ljigavo nama šta

ODGOVORITE
Name

Pazi

28.01.2016 13:49

Pa nije Dodik jedini pravi i pametan srbin, valjda ima još daleko sposobnijih srba da vode ovaj narod. Ne kažem da ne treba biti oprezan kad je zapad u pitanju, treba i te kako, jer ovdje se ne dešava ništa slučajno i ništa bez njihovog upliva. Al ovaj naš vožd se ipak ogriješio i zato neka ide i neka odgovara.

Name

Koja

28.01.2016 13:50

Mguće da ima istine u ovome.

Name

Šansa

28.01.2016 13:27

Dabogda ih više sve pohapsili kako bi se dala koliko toliko šansa nekoj bar malo boljoj budućnosti.

ODGOVORITE
Name

Lijevcan

28.01.2016 13:47

Najveci uspjeh Dodika kao vlastodrsca u RS je eugenika srpskog naroda na prostoru gdje je vladao. Vidjece se kada ce ga oni koji su ga na vlast postavili pustiti niz vodu,ali to je vrijeme jako blizu. Bojim se da ce samo posle njega biti, sjasi kurta da uzjasi murta

ODGOVORITE
Name

Srbin

28.01.2016 13:48

Ljudi hajka na Dodika je da bi nam srusili Republiku Srpsku. Ne budite slijepi kod ocuju. Nece nam biti bolje bilo koja vlast da dodje. Moramo znati da su nam poturice glavni neptijatelji. Nije lako biti izdajica roda svoga.

ODGOVORITE
Name

Srbin

28.01.2016 15:16

Evo neka ga uhapse.Pa da vidimo i to....sta lupas.Pa sta cemo ako umre?Mozemo kolektivno da se ubijemo.Prodavaj tu pricu nekim zagrizenim budalama,ima nas puno kod kojih to nikad nece proci..Uhapsite ga i ja cu vam pomoci.

Name

Vozd

28.01.2016 13:48

Narod je koliko vidim zavidan politicarima na njihovim platama, uticaju i privilegijama tako da bi zavisno ciji je neko simpatizer uvjek jedna strana drugu poslala u zatvor i optuzila da je kriminalac. Ta zavist cini ljude toliko slijepim da nevide ako nepocnu da se uzdaju u sebe i svoj rad nikad im nece biti bolje, vec ce i dalje cekati da na vlast neko dodje ko bi trebao biti madjionicar. Pa da takvom Narodu djeli svaki mjesec bar po 2000km , sluzbeno vozilo, radno vrijeme od 09:00 do 14:00 topli obrok itd. Da je to cista utopija vecinu ovog naroda to nezanima. Tesko Narodu koji tako razmisljanja i zivi zabludi.

ODGOVORITE
Name

borac

28.01.2016 13:51

Ako uspije hapsenje i osudjivanje vrha kriminala pocecemo liciti na drzavu a mnogi ce postati patrioti ove zemlje sto se do sad nije moglo osim bande.

ODGOVORITE
Name

pošteno rečeno

28.01.2016 13:54

Vladatće dok bude trebao isto kao Milo đukanović.

ODGOVORITE
Name

Md

28.01.2016 13:59

Nije Dodik na vlasti u čitavoj Rs npr,Bijeljina pa Doboj pa je veća žalost nego gde je SNSD

ODGOVORITE
Name

Nemanja

28.01.2016 17:16

Tacno tako

Name

Farsa

28.01.2016 14:02

Pa ni jedna srpski vožd nije došao na čelo bez uplitanja stranog faktora.Pitanje je samo koliko je taj (ne)sretnik poslušan, ili ti u kojoj mjeri radi na štetu svog naciona.

ODGOVORITE
Name

feliks

28.01.2016 14:10

Mislim da bi Mile trebao u kakvu manju torbu spremiti osnovne stvari,kaladont ,cetkica ,pribor za brijanje i tako to.Mislim da jos sitno broji na slobodi.

ODGOVORITE
Name

Ligicno

28.01.2016 14:16

Baja se plasi da mu Fahro bude cimer, al ne treba da se boji tu ce da bude jaka konkurencija uskoro. Dolaze i Lijanovici a s njima ima o cemu i da se porazgovara to su iz njegove branse ljudi s tim da se oni mesarstvom bave naveliko

ODGOVORITE
Name

Re.bosanka

28.01.2016 14:24

Koje je on drzave predsednik.

ODGOVORITE
Name

Re

28.01.2016 17:11

Naše jedine...Srpske

Name

Marko

28.01.2016 14:43

Otkud to,kakve su to priče,ne plaši se predsednik Dodik takvih gluposti već za RS!Zar to ne primećujete.Svi su uprli u Dodika jer to je paravan da se odradi neprijateljski plan za nestanak RS.

ODGOVORITE
Name

re p

28.01.2016 14:47

DODIKU SIPA NIKAD NECE PRICI A ON U SIPI IMA VISE LJUDI NEGO TUZILASTVO TAKO DA SE IGRA SA OPOZICIJOM KOJA NEMA RJESENJE ZA DODIKA KOJI VRACA POPULARNOST NA SVOJ NACIN.

ODGOVORITE
Name

tenderi rite

28.01.2016 15:14

Milana Dakica takođe na robiju, on kupuje poslanike iz drugih partija i ucjenjuje Dodika za Elektranu. Znamo koliko pronevjera radi Milan sa svojom malom mezimicom. Robija !

ODGOVORITE
Name

tttttttttt

28.01.2016 15:16

Ako uhapse Dodika, Spirica, Skrbica, Stankovica, Tegeltiju, Dzombica, onda je profunkcinisala pravna drzava to nije udar na institucije jer ce institucije nastaviti normalno funkcionisati, vec korumpirane nabrojane ljude jer su unistili Republiku Srpsku to kaze 300 000 ljudi koji su glasali protiv njih a oni koji su glasali za ove ljude imaju pravo da ih brane i da misle kako su dobro radili svoj posao.

ODGOVORITE
Name

LB

28.01.2016 15:20

ZASTO DA SE HAPSI DODIK JER ON NIJE KRIMINALAC A TO STO JE STANKOVIC CUBIC KAJA DAVIDOVIC BIVSI GRADONACELNIK BL I MNOGI DRUGI NJIH TREBA HAPSITI JER SU DESETOGODISNJI BUDZET POKRALI SVE ODUZETI I DOZIVOTNA ROBIJA A ISTRAGE PROSIRITI NA FAMKLIJU

ODGOVORITE
Name

Banjalucanin

28.01.2016 16:04

I ja se pitam zasto se Dodik ne zauzme za njihovo hapsenje. I zasto ne kaze ko je ubio Milana Vukelica.

Name

Realistic

28.01.2016 15:33

Baja ima privatnu policiju i on je nedodirljiv u ovom trenutku!

ODGOVORITE
Name

HVALA VELIKO

28.01.2016 15:47

Bozo Mihaijlovic i Dubravko Campara vi ce te sigurno napravit drzavu

ODGOVORITE
Name

cicana

28.01.2016 15:59

Jubileum 10-godina? U normalnim uslovima bi se slavilo, ali ovako nas kreator, gosp. Dodik, razmislja da ili ne biti uhapsen! Sta treba dalje da se komentarise? Rezultat njegovog rada je vise nego ocigledan.

ODGOVORITE
Name

jovo

28.01.2016 16:09

KAKO NE SHVATITE DA CETE DODIKA GLEDATI I POSLIJE 2018 NA VLASTI -AKO STE GLEDALI GLASANJE O SMJENI DJUKANOVICA SVE VAM JE JASNO - NOVAC. NEMA ALTERNATIVU.....

ODGOVORITE
Name

Raspuklina

28.01.2016 16:12

Mislim da ce biti mnogo hapsenja tokom narednih par mjeseci. A ovi to znaju. Zna i Bosic i zato zadnjih mjesec dana cuti kao zaliven.

ODGOVORITE
Name

zvornik

28.01.2016 16:50

Dodo ce biti uhapsen.Vec sam se zabrunuo za ove njegove sto mu vire iz du...a sta ce oni? Dali ce i dalje da klicu Mile,Mile ili ce papci samo promeniti dres? PS: papak ostaje papak!

ODGOVORITE
Name

Mladen

28.01.2016 17:42

Ja jedva čekam da Dodika uhapse, tad će nam svanuti biće nam ko u Švajcarskoj.Samo da ga zatvore rijesicemo sve probleme

ODGOVORITE
Name

GALE

29.01.2016 12:58

Majmune jedan neotesani, nisi ni svjetan šta pričaš i šta bi se desilo kad bi se tvoje želje ostvarile.

Name

kiza

28.01.2016 17:54

Sta se svi palite. Pozadina je drugacija koliko ja vidim. Redosled koraka je sledeci, a prvo cemo krenuti iz ne tako davne proslosti. Baja i Radoncic sede negde u kafani, okruzeni go-go igracima (kurvama) i dogovaraju kako ce opstati jos koju godinu na vlasti. Dogovore sledece: Neka nas Sipa hapsi, tuzilastvo oslobodi, a mi u svom narodu kao branioci federacije, odnosno republike srpske ispadamo heroji i narod opet glasa za nas. Mislim da nikoga u ovom trenutku ne treba hapsiti nego ulicnim demonstracijama naterati ljude u vlasti da sprovedu kako tako postene izbore, a kada padnu sa vlasti onda lepo uhapsiti i njih i kompletnu imovinu kopletne ne porodice nego i familije, a po zavrsetku sudskih sporova koje nije tesko predvideti (svi vide kako je imovina stecena) istu porodati na aukcijama i povratiti barem deo novca koji su oteli od naroda.Sve ostalo ce samo ojacati sadasnje lidere na njihovim pozicijama jer ce se svi pozivati na pripadnost jednom, drugom ili trecem narodu, a to vodi ka krvoprolicu koje je najgora varijanta u bilo kom scenariju (politicari su spremni i na tu varijantu).

ODGOVORITE
Name

PERHAN

28.01.2016 18:03

Necu da moj predsjednik bude bahati covjek koji ponizava novinare,borce,javno psuje ljudima,javno prijeti ljudima.Necu da moj predsjednik pjeva pod satorima.Necu da moj predsjednik i njegovi kumovi imaju imovinu u 4 drzave. NECU

ODGOVORITE
Name

rite ug

28.01.2016 18:05

Ljudi sta ovo radi Dakic on je gori od Baje oguli rite da se cupa iz dugova i kredita ,njemu tenderi a njoj zaposlenje na mjestu izvrsnog kao i za uzu rodbinu.Tu je tehnički Vojin kao i onaj iz Doboja , ima li kraja lopovizmu ?

ODGOVORITE
Name

DUSKO

28.01.2016 20:45

ODGOVOR. PLASI SE S I P E.

ODGOVORITE
Name

db

28.01.2016 20:50

Cim krene prica o kriminalu samo glup covek ne razume ili nece da vidi o cemu se tu radi.a Radoncicu ne daju u savet ministara ,a ko to pravo je pitanje.

ODGOVORITE
Name

Itd

29.01.2016 05:59

Mi u RS ne smijemo ni pticu iza resetaka stavit akamo li politicare.

ODGOVORITE
Name

патриот

29.01.2016 13:31

Читам и не могу да верујем!Не сметају Вам Муслимански политичари који Вас називају геноцидним народом,ал зато по својима све најгоре док се ови сладе!Фуј...

ODGOVORITE
Name

Bogoje

29.01.2016 14:41

Srbi vole kad ih Jevrej kadi i razapinje bravo Dodo.

ODGOVORITE
Name

ZOO vrt

29.01.2016 18:49

Dosta je više majmunluka od predsjednika i njegove pratilje premijerke. I svih ostalih babuna oko njih.

ODGOVORITE
Name

TREBA GA POLITIČKI AMPUTIRAT

30.01.2016 03:41

ČIM JE MEDLIN OLBRAJT POJAVOM DODIKA IZJAVILA DA JE ON JEDNO OSVJEĐENJE, SVE JE JASNO.

ODGOVORITE
Name

Srbin ali pravi

30.01.2016 12:33

Narod se kolje a lopovski politicari kajmak grabe a njima odgovara ovakvo stanje mogu sve da pokupe.Kako to vecina protiv Milokrada a on kao pobijedio a to je sve namjesteno kao on cuva srbe ,jadni smo i bjedni kad nas takvi brane.Kad se bira voda onda se gleda i porijeklo cukun djedova a svako zna iz svog kraja ko je sta bio.Prvo moras da volis svoju zemlju i narod pa da nam to bude svetinja e onda mozemo ici napred kao sto japanci vole svoje.Politicari su krpelji jedno veliko zlo koji sisaju siromasni narod.Politicari su duhovno bolesni i jako prokleti a to nije do vijeka i ona stara OTETO PROKLETO zbog ,zbog lopova su se iselili milioni ljudi a mnogi se nikad nece vratiti.Moja sreca a vasa nesreca pa nemoram takve slusati i gledati ali moja rodbina to mora trpiti a i ja novcano.

ODGOVORITE
Name

Feler

30.01.2016 17:23

Naš narod ima jedan značajan mentalni feler , ĆUTI, umjesto da se digne i počisti smeće.

Name

JUKA

30.01.2016 14:46

JA MISLIM DA DODO PIJE APAURINE ZA SPAVANJE CEKA KUC KUC AJMO BAJA U PRDEKANU I NJEMU JE DOGORILO EVROPA ZNA KO JE FENING UKRO SAMO KAD NIJIMA BUDE PO VOLJI KAZU AJMOOOO A DAJE SELJACINA JEST

ODGOVORITE
Name

Dodo

30.01.2016 19:47

GDJE DODIK DEBELI I ZABREKLI OPASE ,TU TRAVA VISE NE RASTE!

ODGOVORITE
Name

nat

30.01.2016 22:28

On meni nema Bosne? On meni nema Bosne? Ama ima Bosne, ima i mene u Bosni i biće vala posla i za mene jednog dana 'vakog kaki sam.

ODGOVORITE