Фернандо Торес између два свијета...!

Прва опција на Кадлерону или резерва на Ноу Кампу? Искусни голгетер од Симеонеа жели да чује да ли озбиљно рачуна на њега у следећој сезони или не, јер га Каталонци виде као алтернативно решење за Луиса Суареза.

Фудбал 30.01.2016 | 08:40
Фернандо Торес између два свијета...!

Уговор Фернанда Тореса са Миланом истиче наредног лета, па искусни голгетер већ сада увелико размишља о томе где ће наставити каријеру. Искусни голгетер тренутно је на позајмици у Атлетико Мадриду, чија управа жели да га задржи у својим редовима, али би посао могла да јој поквари Барселона, која у њему види замену за Луиса Суареза, пише мадридски АС.

Торесов агент Хосе Антонио Мартин на сваки начин покушава да заштити интерес свог фудбалера, па поручује да Торес има понуду која би га учинила најплаћенијим играчем на свету, али не оставља могућност договора са Атлетиком.
"Ово је нешто што мора да се реши, али не између председника клуба или техничког уредника, већ између Симеонеа и Тореса, који су пријатељи. Он мора да му каже да ли рачуна на њега или не. Навијачи жеље да он остане овде и то се не може порећи", реако је Мартин.

Први човек Јорганџија Енрике Серезо такође је поручио да клуб жели да задржи тореса и да се већ ради на његовом новом уговору, али је Торесу очигледно важније то какав ће статус имати наредне сезоне, односно да ли ће бити прва или друга опција у Симеонеовом нападу. Јер, са друге стране има прилику да буде резервна опција и у Барселони, која тражи алтернативно решење у самом шпицу напада.

Торес ускоро пуни 32 године, последњих неколико сезона се није надавао голова, па му је сада последња прилика да направи још један квалитетан уговор у својој професионалној каријери.

Коментари / 0

Оставите коментар