Fernando Tores između dva svijeta...!

Prva opcija na Kadleronu ili rezerva na Nou Kampu? Iskusni golgeter od Simeonea želi da čuje da li ozbiljno računa na njega u sledećoj sezoni ili ne, jer ga Katalonci vide kao alternativno rešenje za Luisa Suareza.

Fudbal 30.01.2016 | 08:40
Fernando Tores između dva svijeta...!

Ugovor Fernanda Toresa sa Milanom ističe narednog leta, pa iskusni golgeter već sada uveliko razmišlja o tome gde će nastaviti karijeru. Iskusni golgeter trenutno je na pozajmici u Atletiko Madridu, čija uprava želi da ga zadrži u svojim redovima, ali bi posao mogla da joj pokvari Barselona, koja u njemu vidi zamenu za Luisa Suareza, piše madridski AS.

Toresov agent Hose Antonio Martin na svaki način pokušava da zaštiti interes svog fudbalera, pa poručuje da Tores ima ponudu koja bi ga učinila najplaćenijim igračem na svetu, ali ne ostavlja mogućnost dogovora sa Atletikom.
"Ovo je nešto što mora da se reši, ali ne između predsednika kluba ili tehničkog urednika, već između Simeonea i Toresa, koji su prijatelji. On mora da mu kaže da li računa na njega ili ne. Navijači želje da on ostane ovde i to se ne može poreći", reako je Martin.

Prvi čovek Jorgandžija Enrike Serezo takođe je poručio da klub želi da zadrži toresa i da se već radi na njegovom novom ugovoru, ali je Toresu očigledno važnije to kakav će status imati naredne sezone, odnosno da li će biti prva ili druga opcija u Simeoneovom napadu. Jer, sa druge strane ima priliku da bude rezervna opcija i u Barseloni, koja traži alternativno rešenje u samom špicu napada.

Tores uskoro puni 32 godine, poslednjih nekoliko sezona se nije nadavao golova, pa mu je sada poslednja prilika da napravi još jedan kvalitetan ugovor u svojoj profesionalnoj karijeri.

Komentari / 0

Ostavite komentar