Представници Голден Стејта и Минесоте одушевљени Партизаном и "Гробарима"!

Дан након што су присуствовали дербију 21. кола АБА лиге између Партизана и Звезде, помоћних генералног менаџера Голден Стејт Вориорса Тревис Шлинк, и спортски директор Минесота Тимбервулфса Калвин Бут, били су у посети КК Партизан НИС. После обиласка просторија клуба, гости Партизана су у друштву потпредседника Мирослава Берића присуствовали вечерњем тренингу.

Кошарка 29.01.2016 | 13:40
Представници Голден Стејта и Минесоте одушевљени Партизаном и "Гробарима"!

У разговору за сајт Партизана, Тревис Шлинк истиче да је меч против Црвене звезде био веома узбудљив.

„Био сам на утакмици и било је веома узбудљиво. Навијачи су били практично у мечу током свих 40 минута. Партизан је одиграо добро и забележио важну победу. Имате добру групу младих играча који играју јако. Тренер их је одлично припремио и пружили су добар меч“, изјавио је Шлинк који се већ недељу дана налази у Европи.

„Погледао сам неколико утакмица АБА лиге, након данашње посете Партизану моја следећа дестинација је Париз", додао је он.

Након победе Партизана, представник Минесоте истиче да је одмах контактирао председника Партизана, Николу Пековића.

„Одмах после меча, поруком сам честитао Пековићу на победи. Атмосфера у хали је била сјајна, нешто што до сада нисам видео у кошарци“, истиче Бут који се налази на десетодневној турнеји по Европи, додајући:

„Стигао сам у недељу у Београд, у среду ујутру одлазим, али ћу се до повратка у Америку вратити још једном у престоницу Србије“.

Коментари / 0

Оставите коментар