Predstavnici Golden Stejta i Minesote oduševljeni Partizanom i "Grobarima"!

Dan nakon što su prisustvovali derbiju 21. kola ABA lige između Partizana i Zvezde, pomoćnih generalnog menadžera Golden Stejt Voriorsa Trevis Šlink, i sportski direktor Minesota Timbervulfsa Kalvin But, bili su u poseti KK Partizan NIS. Posle obilaska prostorija kluba, gosti Partizana su u društvu potpredsednika Miroslava Berića prisustvovali večernjem treningu.

Košarka 29.01.2016 | 13:40
Predstavnici Golden Stejta i Minesote oduševljeni Partizanom i "Grobarima"!

U razgovoru za sajt Partizana, Trevis Šlink ističe da je meč protiv Crvene zvezde bio veoma uzbudljiv.

„Bio sam na utakmici i bilo je veoma uzbudljivo. Navijači su bili praktično u meču tokom svih 40 minuta. Partizan je odigrao dobro i zabeležio važnu pobedu. Imate dobru grupu mladih igrača koji igraju jako. Trener ih je odlično pripremio i pružili su dobar meč“, izjavio je Šlink koji se već nedelju dana nalazi u Evropi.

„Pogledao sam nekoliko utakmica ABA lige, nakon današnje posete Partizanu moja sledeća destinacija je Pariz", dodao je on.

Nakon pobede Partizana, predstavnik Minesote ističe da je odmah kontaktirao predsednika Partizana, Nikolu Pekovića.

„Odmah posle meča, porukom sam čestitao Pekoviću na pobedi. Atmosfera u hali je bila sjajna, nešto što do sada nisam video u košarci“, ističe But koji se nalazi na desetodnevnoj turneji po Evropi, dodajući:

„Stigao sam u nedelju u Beograd, u sredu ujutru odlazim, ali ću se do povratka u Ameriku vratiti još jednom u prestonicu Srbije“.

Komentari / 0

Ostavite komentar