"Раонић је Југословен, само Новак може да га побиједи“!

Емануел Плаке, тренер француског играча Лукаса Пуија, сматра да само Новак Ђоковић може да заустави Милоша Раонића у Мелбурну.

Тенис 27.01.2016 | 19:40
"Раонић је Југословен, само Новак може да га побиједи“!

Канадски тенисер игра сјајно од старта сезоне, освојио је титулу у Бризбејну победивши Роџера Федерера, а на Аустралијан опену је стигао до полуфинала.

„Он има изузетно добар сервис, а значајно је поправио игру са основне линије, пре свега јер није имао повреде. Прошле године је имао операцију стопала. Био је здрав што значи да је могао да тренира. Види се да је радио на разменама јер ми делује да је увидео да најбољи играчи не ударају најснажније лоптицу“, каже Плаке који Раонића не сматра Канађанином.

„За мене он није Канађанин већ Југословен. Подсећа ме на Ђоковића што се тиче амбиције и интелигенције. Раонић је изузетно паметан, он би лако могао да буде инжењер да није тенисер. Он није емотиван већ рационалан. Љубичић му је помогао код сервиса и другог ударца. Сада ће му Моја помоћи код ритерна и транзиције. Изнад свих је Пјати који је супертренер. Осим Ђоковића, не видим ко може да га заустави у Мелбурну.“

Коментари / 0

Оставите коментар