"Raonić je Jugosloven, samo Novak može da ga pobijedi“!

Emanuel Plake, trener francuskog igrača Lukasa Puija, smatra da samo Novak Đoković može da zaustavi Miloša Raonića u Melburnu.

Tenis 27.01.2016 | 19:40
"Raonić je Jugosloven, samo Novak može da ga pobijedi“!

Kanadski teniser igra sjajno od starta sezone, osvojio je titulu u Brizbejnu pobedivši Rodžera Federera, a na Australijan openu je stigao do polufinala.

„On ima izuzetno dobar servis, a značajno je popravio igru sa osnovne linije, pre svega jer nije imao povrede. Prošle godine je imao operaciju stopala. Bio je zdrav što znači da je mogao da trenira. Vidi se da je radio na razmenama jer mi deluje da je uvideo da najbolji igrači ne udaraju najsnažnije lopticu“, kaže Plake koji Raonića ne smatra Kanađaninom.

„Za mene on nije Kanađanin već Jugosloven. Podseća me na Đokovića što se tiče ambicije i inteligencije. Raonić je izuzetno pametan, on bi lako mogao da bude inženjer da nije teniser. On nije emotivan već racionalan. Ljubičić mu je pomogao kod servisa i drugog udarca. Sada će mu Moja pomoći kod riterna i tranzicije. Iznad svih je Pjati koji je supertrener. Osim Đokovića, ne vidim ko može da ga zaustavi u Melburnu.“

Komentari / 0

Ostavite komentar