Порука ЦИА-е: Завирите у наш "Досије X"

Коначно је стигао дан који су сви љубитељи НЛО-а и они који верују „да је истина тамо негде” жељно ишчекивали. ЦИА је објавила стотине докумената о летећим тањирима.

Свијет 27.01.2016 | 22:00
Порука ЦИА-е: Завирите у наш "Досије X"

Из ове агенције су са дозом хумора истакли да би Фокс Молдер сигурно волео да искористи та документа ради доказивања постојања ванземаљаца (алудирајући на глумца популарне серије “ Досије X”).

“Одлучили смо да објавимо информације које ће и скептицима и правим верницима бити занимљиве”.

Сва документа датирају из периода између 1940-их и 1950-их година и укључују информације из Источне Немачке (1952) где су агенти истраживали причу о “огромном летећем тањиру” који је имао пречник око 15 метара.

У другом документу који ће развеселити љубитеље натприродних сила и ванземаљаца истиче се да су слични “летећи тањири” виђени у Шпанији и северној Африци.

ЦИА је чак објавила и неколико слика наводних ванземаљских објеката, укључујући НЛО и делове тела ванземаљца.

Изненађујуће је то што се објављивање ових докумената подудара са премијерним емитовањем популарне серије “Досије X”.

У једном од фајлова се и саветује како да направите што боље фотографије НЛО-а.

“Направите што више фотографија неидентификованог летећег објекта, а уколико је то могуће нека се на слици види и предео земље, а не само објекат”, поручили су из агенције.

Извор: Б92

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

нн

27.01.2016 17:15

И код има досије X јер се не зна ко је већи лопов !

ОДГОВОРИТЕ
Name

драган

27.01.2016 17:52

Постоје ли друге цивилизације немам појма, али је претпоставити на на некој од милијардама планета и звјезданих система постоји неки облици живота. Али ме страшно нервирају амерички филмови који ванземаљце представљају као велике бубе, неке ружне типове са великим очима и пипцима. Ако постоје можда су љепши и паметнији од људске врсте. А на крају можда смо ми, овакви кави јесмо, отпад са неке од тих планета. Па и Америка је првобитно насељавана криминалцима и својим људским отпадом :-(.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Адам

27.01.2016 19:16

Американци покусавају да нам казу да постоје ванземаљци,заправо у сумерским таблицама писе,Захарије Сецин их је десифровао,да су ванземаљци направили модерног цовјека,прво Адама па остале,ми водимо поријекло од тог експеримента,и вецина религија коју су нам исти наметнули је дијело њихових предака. Кога интересује висе нека процита,,бозија робовска врста,има на нету,дио је књиге коју је написао један јузноафриканац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Високо

27.01.2016 19:57

Ваљда је сваком јасно да Пирамиде у Египту,нису направили робови,него неки изванземаљци,мозда неко мозе да објасни како се тако брзо за,30,година,разви хајтек технологија,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Грмаљ

27.01.2016 20:12

Зивота у свемиру има итекако,па ми смо оцигледан примјер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дејв

27.01.2016 20:26

ВАНземаљци постоје, али овдје на земљи, политицари нпр., а док не видим неког са других планета, е у те нецу ни вјеровати... ;)..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мозда

27.01.2016 21:47

Ми смо сви ванземаљци, само никако да се откријемо.

ОДГОВОРИТЕ