Poruka CIA-e: Zavirite u naš "Dosije X"

Konačno je stigao dan koji su svi ljubitelji NLO-a i oni koji veruju „da je istina tamo negde” željno iščekivali. CIA je objavila stotine dokumenata o letećim tanjirima.

Svijet 27.01.2016 | 22:00
Poruka CIA-e: Zavirite u naš "Dosije X"

Iz ove agencije su sa dozom humora istakli da bi Foks Molder sigurno voleo da iskoristi ta dokumenta radi dokazivanja postojanja vanzemaljaca (aludirajući na glumca popularne serije “ Dosije X”).

“Odlučili smo da objavimo informacije koje će i skepticima i pravim vernicima biti zanimljive”.

Sva dokumenta datiraju iz perioda između 1940-ih i 1950-ih godina i uključuju informacije iz Istočne Nemačke (1952) gde su agenti istraživali priču o “ogromnom letećem tanjiru” koji je imao prečnik oko 15 metara.

U drugom dokumentu koji će razveseliti ljubitelje natprirodnih sila i vanzemaljaca ističe se da su slični “leteći tanjiri” viđeni u Španiji i severnoj Africi.

CIA je čak objavila i nekoliko slika navodnih vanzemaljskih objekata, uključujući NLO i delove tela vanzemaljca.

Iznenađujuće je to što se objavljivanje ovih dokumenata podudara sa premijernim emitovanjem popularne serije “Dosije X”.

U jednom od fajlova se i savetuje kako da napravite što bolje fotografije NLO-a.

“Napravite što više fotografija neidentifikovanog letećeg objekta, a ukoliko je to moguće neka se na slici vidi i predeo zemlje, a ne samo objekat”, poručili su iz agencije.

Izvor: B92

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

nn

27.01.2016 17:15

I kod ima dosije X jer se ne zna ko je veći lopov !

ODGOVORITE
Name

dragan

27.01.2016 17:52

Postoje li druge civilizacije nemam pojma, ali je pretpostaviti na na nekoj od milijardama planeta i zvjezdanih sistema postoji neki oblici života. Ali me strašno nerviraju američki filmovi koji vanzemaljce predstavljaju kao velike bube, neke ružne tipove sa velikim očima i pipcima. Ako postoje možda su ljepši i pametniji od ljudske vrste. A na kraju možda smo mi, ovakvi kavi jesmo, otpad sa neke od tih planeta. Pa i Amerika je prvobitno naseljavana kriminalcima i svojim ljudskim otpadom :-(.

ODGOVORITE
Name

Adam

27.01.2016 19:16

Amerikanci pokusavaju da nam kazu da postoje vanzemaljci,zapravo u sumerskim tablicama pise,Zaharije Secin ih je desifrovao,da su vanzemaljci napravili modernog covjeka,prvo Adama pa ostale,mi vodimo porijeklo od tog eksperimenta,i vecina religija koju su nam isti nametnuli je dijelo njihovih predaka. Koga interesuje vise neka procita,,bozija robovska vrsta,ima na netu,dio je knjige koju je napisao jedan juznoafrikanac.

ODGOVORITE
Name

Visoko

27.01.2016 19:57

Valjda je svakom jasno da Piramide u Egiptu,nisu napravili robovi,nego neki izvanzemaljci,mozda neko moze da objasni kako se tako brzo za,30,godina,razvi hajtek tehnologija,

ODGOVORITE
Name

Grmalj

27.01.2016 20:12

Zivota u svemiru ima itekako,pa mi smo ocigledan primjer.

ODGOVORITE
Name

dejv

27.01.2016 20:26

VANzemaljci postoje, ali ovdje na zemlji, politicari npr., a dok ne vidim nekog sa drugih planeta, e u te necu ni vjerovati... ;)..

ODGOVORITE
Name

Mozda

27.01.2016 21:47

Mi smo svi vanzemaljci, samo nikako da se otkrijemo.

ODGOVORITE