Бабунски: Желим ЛШ са Звездом, прије Шпаније, Холандије...

Офанзивни везиста Давид Бабунски успешно је прошао лекарске прегледе и остаје му у среду или четвртак да парафира уговор на две и по године са Црвеном звездом.

Фудбал 27.01.2016 | 15:20
Бабунски: Желим ЛШ са Звездом, прије Шпаније, Холандије...

Бивши играч Барселоне стигао је у Београд у понедељак пред поноћ пун наде и оптимизма, а уверен да је донео добру одлуку.

"Било је тешко преломити. Звезда је велики клуб, има историју, озбиљне планове, а с друге стране постојале су понуде из Шпаније, Белгије и Холандије. Све сам ставио на тас и изабрао Звезду, јер верујем да је то прави клуб за доказивање. Хоћу да играм топ-фудбал, Звезда има највише циљеве, жели у Лигу шампиона и ту су се наше амбиције поклопиле", рекао је Бабунски у разговору за 'Новости'.

Двадесетједногодишњи Македонац каже да није звезда због чињенице да долази као ученик омладинске школе каталонског гиганта, већ само један од 25 играча који ће се борити за своје место у тиму.

"Долазим из Барселоне, али нисам због тога звезда. Ја сам сам један од 25 играча из тима који је спреман да у Звезди да најбоље од себе и помогне да се остваре циљеви. Крећем од почетка, знам да поседујем квалитет, као и вољу, жељу да успем на Маракани. Међутим, мораћу све да докажем на терену", истакао је Давид.

Чињеница да ће притисак бити мањи јер је Звезда одмакла ривалима 25 бодова, сигурно ће помоћи Бабунском у прилагођавању.

"Ја сам у такмичарском ритму, последњу утакмицу сам одиграо за Барселону Б пре две недеље, једва чекам да се прикључим тренинзима екипе", закључио је разговор македонски репрезентативац и додао да постоје велике шансе да му се на лето прикључи и млађи брат Доријан, који је тренутно играч мадридског Реала.

"Шансе су велике, остали су неки детаљи, али за нас би било сјајно да и Доријан дође јер бисмо први пут у неком клубу играли заједно".

Коментари / 0

Оставите коментар