Удала се бивша супруга Владимира Путина

Бивша супруга руског председника Владимира Путина удала се за директора једне компаније, која се наводно налази под њеним руководством, открива руски новински сајт „Собеседник“, а преноси „Индепендент“.

Забава 27.01.2016 | 09:12
Удала се бивша супруга Владимира Путина


Људмила Очертнаја, која је више од 30 година била позната као Људмила Путина, удала се за 37-годишњег Артура Очеретног почетком прошле године, а у фебруару је добила нови пасош у коме стоји презиме њеног другог мужа.

Очеретни се неколико година налази на челу Центра за развој интерперсоналних комуникација, једног од пројеката његове нове супруге везаног за промоцију руског језика и културе.

Потврду о новом браку бивше прве даме Русије дао је и опозиционар Алексеј Навални, који је рекао да је имовина у њеном власништву од прошле године заведена под новим презименом.

Путин и његова бивша супруга саопштили су да се разводе на руској телевизији 2013, што је, према њеним речима, „била заједничка одлука“.

Руски председник је од тад наводно био у вези са 32-годишњом бившом гимнастичарком Алином Кабајевом, наводи британски лист.

РТС

Коментари / 0

Оставите коментар