Udala se bivša supruga Vladimira Putina

Bivša supruga ruskog predsednika Vladimira Putina udala se za direktora jedne kompanije, koja se navodno nalazi pod njenim rukovodstvom, otkriva ruski novinski sajt „Sobesednik“, a prenosi „Independent“.

Zabava 27.01.2016 | 09:12
Udala se bivša supruga Vladimira Putina


Ljudmila Očertnaja, koja je više od 30 godina bila poznata kao Ljudmila Putina, udala se za 37-godišnjeg Artura Očeretnog početkom prošle godine, a u februaru je dobila novi pasoš u kome stoji prezime njenog drugog muža.

Očeretni se nekoliko godina nalazi na čelu Centra za razvoj interpersonalnih komunikacija, jednog od projekata njegove nove supruge vezanog za promociju ruskog jezika i kulture.

Potvrdu o novom braku bivše prve dame Rusije dao je i opozicionar Aleksej Navalni, koji je rekao da je imovina u njenom vlasništvu od prošle godine zavedena pod novim prezimenom.

Putin i njegova bivša supruga saopštili su da se razvode na ruskoj televiziji 2013, što je, prema njenim rečima, „bila zajednička odluka“.

Ruski predsednik je od tad navodno bio u vezi sa 32-godišnjom bivšom gimnastičarkom Alinom Kabajevom, navodi britanski list.

RTS

Komentari / 0

Ostavite komentar