Дејвид Духовни добио звијезду на Булевару славних

Звезда ТВ серије "Досије Икс" добио је звезду на Булевару славних у Холивуду, истовремено с повратком те култне серије на мале екране.

Забава 27.01.2016 | 09:07
Дејвид Духовни добио звијезду на Булевару славних

Амерички глумац Дејвид Духовни, звезда ТВ серије "Досије Икс", добио је звезду на Булевару славних у Холивуду, истовремено с повратком те култне серије на мале екране.

Духовни је церемонији постављања звезде у понедељак присуствовао заједно с аутором серије о паранормалним феноменима Крисом Картером, преносе светски медији.

"Не бих имао каријеру без Криса и његове серије 'Досије Икс'. То је заиста учинило да ми се као глумцу све оствари", рекао је 55-годишњи глумац обожаватељима који су се окупили на холивудском булевару да му честитају.

Духовни је рекао да је веома почаствован и да се осећа "као да је у филму".

Четрнаест година после емитовања последње епизоде, телевизија Фокс је одлучила да сними још једну сезону од шест епизода о агентима ФБИ-ја Фоксу Молдеру и Дејни Скали, које ће опет играти Духовни и Џилијан Андерсон.

Прву епизоду нове сезоне у недељу је, према првим истраживањима магазина Ентертејмент викли, пратило око 13,5 милиона гледалаца.

Духовни је за улогу агента Молдера добио Златни глобус 1997. године, а исту награду је добио и за улогу у серији "Калифорникација" 2008.

Новости

Коментари / 0

Оставите коментар