Dejvid Duhovni dobio zvijezdu na Bulevaru slavnih

Zvezda TV serije "Dosije Iks" dobio je zvezdu na Bulevaru slavnih u Holivudu, istovremeno s povratkom te kultne serije na male ekrane.

Zabava 27.01.2016 | 09:07
Dejvid Duhovni dobio zvijezdu na Bulevaru slavnih

Američki glumac Dejvid Duhovni, zvezda TV serije "Dosije Iks", dobio je zvezdu na Bulevaru slavnih u Holivudu, istovremeno s povratkom te kultne serije na male ekrane.

Duhovni je ceremoniji postavljanja zvezde u ponedeljak prisustvovao zajedno s autorom serije o paranormalnim fenomenima Krisom Karterom, prenose svetski mediji.

"Ne bih imao karijeru bez Krisa i njegove serije 'Dosije Iks'. To je zaista učinilo da mi se kao glumcu sve ostvari", rekao je 55-godišnji glumac obožavateljima koji su se okupili na holivudskom bulevaru da mu čestitaju.

Duhovni je rekao da je veoma počastvovan i da se oseća "kao da je u filmu".

Četrnaest godina posle emitovanja poslednje epizode, televizija Foks je odlučila da snimi još jednu sezonu od šest epizoda o agentima FBI-ja Foksu Molderu i Dejni Skali, koje će opet igrati Duhovni i Džilijan Anderson.

Prvu epizodu nove sezone u nedelju je, prema prvim istraživanjima magazina Entertejment vikli, pratilo oko 13,5 miliona gledalaca.

Duhovni je za ulogu agenta Moldera dobio Zlatni globus 1997. godine, a istu nagradu je dobio i za ulogu u seriji "Kalifornikacija" 2008.

Novosti

Komentari / 0

Ostavite komentar