Како одабрати прави кондом

Најпосећенији чланци су „Где се налази клиторис“ и „Како купити кондоме“.Многи су ми писали и тражили да напишем који су кондоми најбољи. Кондоми нису популарни у Србији. Највећи разлог је што мушкарци не знају да одаберу прави кондом.

Занимљивости 27.01.2016 | 08:59
Како одабрати прави кондом

Обично се кондоми купују по трафикама. То су углавном Ромед холандски кондоми. Што се тиче заштите они су добри, али су пречника 52 мм и душине 180 мм. Мушкарци се углавном жале да их кондоми стежу и да им смањују осећај. И мој садашњи момак се жалио баш на те две ствари.

Ја сам због тога извршила мало истраживање и пронашла кондом који му одговара. Да кондом не би „стезао“ , потребно је да има већу ширину на глави пениса. Дуреx и Тројан имају такве кондоме. За осећај је битно да кондом не стеже главу пениса, да буде добро лубрикован, и да не буде превише дебео. Два Дуреx-ова кондома која све ово испуњавају су Дуреx Елите и Дуреx Лове. У табели сам навела величине (ширину и дужину) за већину Дуреx кондома и за још неке брендове.
Мој момак користи сада Дуреx Елите. Дуреx Лове је врло сличан. Многима је ово мало бољи кондом. Али мој момак воли Елите. Појавио се и нови Дуреx Реал Феел кондом који је направљен од вештачког полимера који је мекши од гуме и погодан за мушкарце и жене који су алергични на гуму. Облик и димензије су му као и код Елите кондома. Значи ја лично препоручујем да пробате Дуреx Лове, Елите и Реал Феел.

За оне са огромним пенисима Дуреx Цомфорт XЛ.

Линкови где можете да купите кондоме преко интернета:

хттпс://www.сеxсхопсрбија.цом/индеx.пхп?до=виеw&ид=20&име=Кондоми

хттпс://е-апотека.рс/индеx.пхп?оптион=цом_виртуемарт&паге=схоп.броwсе&цатегорy_ид=58&Итемид=15

хттпс://www.срецниљуди.цом/Кондоми.хтмл?лимит=20&лимитстарт=20

Неваљала девојка

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Бојан

13.05.2018 14:16

Мозете купити овде и светлеце кондоме хттп://препарати-за-потенцију.нет/препарати-за-потенцију-камагра.хтмл .

ОДГОВОРИТЕ