Kako odabrati pravi kondom

Najposećeniji članci su „Gde se nalazi klitoris“ i „Kako kupiti kondome“.Mnogi su mi pisali i tražili da napišem koji su kondomi najbolji. Kondomi nisu popularni u Srbiji. Najveći razlog je što muškarci ne znaju da odaberu pravi kondom.

Zanimljivosti 27.01.2016 | 08:59
Kako odabrati pravi kondom

Obično se kondomi kupuju po trafikama. To su uglavnom Romed holandski kondomi. Što se tiče zaštite oni su dobri, ali su prečnika 52 mm i dušine 180 mm. Muškarci se uglavnom žale da ih kondomi stežu i da im smanjuju osećaj. I moj sadašnji momak se žalio baš na te dve stvari.

Ja sam zbog toga izvršila malo istraživanje i pronašla kondom koji mu odgovara. Da kondom ne bi „stezao“ , potrebno je da ima veću širinu na glavi penisa. Durex i Trojan imaju takve kondome. Za osećaj je bitno da kondom ne steže glavu penisa, da bude dobro lubrikovan, i da ne bude previše debeo. Dva Durex-ova kondoma koja sve ovo ispunjavaju su Durex Elite i Durex Love. U tabeli sam navela veličine (širinu i dužinu) za većinu Durex kondoma i za još neke brendove.
Moj momak koristi sada Durex Elite. Durex Love je vrlo sličan. Mnogima je ovo malo bolji kondom. Ali moj momak voli Elite. Pojavio se i novi Durex Real Feel kondom koji je napravljen od veštačkog polimera koji je mekši od gume i pogodan za muškarce i žene koji su alergični na gumu. Oblik i dimenzije su mu kao i kod Elite kondoma. Znači ja lično preporučujem da probate Durex Love, Elite i Real Feel.

Za one sa ogromnim penisima Durex Comfort XL.

Linkovi gde možete da kupite kondome preko interneta:

https://www.sexshopsrbija.com/index.php?do=view&id=20&ime=Kondomi

https://e-apoteka.rs/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=58&Itemid=15

https://www.srecniljudi.com/Kondomi.html?limit=20&limitstart=20

Nevaljala devojka

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Bojan

13.05.2018 14:16

Mozete kupiti ovde i svetlece kondome http://preparati-za-potenciju.net/preparati-za-potenciju-kamagra.html .

ODGOVORITE