Хоће ли бити затражен притвор за Радончића?

Тужилаштво БиХ би данас могло затражити притвор за Фахрудина Радончића, лидера Савеза за бољу будућност који је јуче након криминалистичке обраде у просторијама Сипе пребачен у Тужилаштво БиХ.

Босна и Херцеговина 27.01.2016 | 07:36
Хоће ли бити затражен притвор за Радончића?

За одбрану Фахрудина Радончића прекинуто је саслушање које је синоћ трајало у просторијама Тужилаштва.

Адвокати Васвија Видовић и Драган Барбарић напустили су саслушање Радончића због тога што му је, како кажу, поступајући тужилац на терет ставио ново кривично дјело о чијим наводима није саслушан у Сипи.

Ријеч је, наводно, о недавном спорном именовању амбасадорице БиХ у Словенији. Радончић је Тужилаштву предат након криминалистичке обраде у Сипи, гдје је негирао све наводе који му се стављају на терет.

Одбрана потезе тужилаштва назива скандалозним.

Извор: Н1

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

ГРГА

27.01.2016 06:56

ЊИМА КАМИОНИ АВИОНИ ДОЛАРИ ЕУРИ ПЛЕСАЦИЦЕ ВИКЕНДИЦЕ КУЦНЕ ПОМОЦНИЦЕ ОРГИЈАЊЕ ДО У РАНУ ЗОРУ ЈАХТЕ И КУЦЕ НА МОРУ ПО ПЕТ СЕСТ СТАНОВА У СВАКОМ ГРАДУ НАЈВИСЕ У БЕОГРАДУ И НОВОМ САДУ А ТИ НАРОДЕ УМИРИ У РАДУ И ГЛЕДАЈ КАКО ОНИ КРАДУ НЕКИ ЊЕГОВИ КАЗУ ФАХРО НИЈЕ КРИВ А ЈА МУ ЗЕЛИМ ДА ОСТАНЕ У ЗАТВОРУ ДОК ЈЕ ЗИВ И ДА ТАМО ДОЦЕКА СВЕ ОВЕ ЛОПОВЕ СВОЈЕ ТО МУ ЗЕЛЕ 5 ЦЛАНОВА КУЦЕ МОЈЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луди Милојко

27.01.2016 09:23

Јесте га зујан бакир завалио,нека је.И њему се близи крај и за њгова наруцена убиства су поцели да се распитују Њемацка у вези убиства Јусуфа Празине који је убијен у Белгији.Цудно убиство у Белгији а Њемацка је покренула истрагу,Све то има своје "ЗАСТО".Сад си бакире ти на реду а за тобом и додик само питање је дана.Није сила Богу мила,доцете и ви на ред.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СИПА

27.01.2016 10:02

ИМАМО МНОГО ПОСЛА ОВИХ ДАНА. А И НАРЕДНИХ ГОДИНУ! БИЋЕ ЗАНИМЉИВО! ЗЕНГА?

ОДГОВОРИТЕ