Hoće li biti zatražen pritvor za Radončića?

Tužilaštvo BiH bi danas moglo zatražiti pritvor za Fahrudina Radončića, lidera Saveza za bolju budućnost koji je juče nakon kriminalističke obrade u prostorijama Sipe prebačen u Tužilaštvo BiH.

Bosna i Hercegovina 27.01.2016 | 07:36
Hoće li biti zatražen pritvor za Radončića?

Za odbranu Fahrudina Radončića prekinuto je saslušanje koje je sinoć trajalo u prostorijama Tužilaštva.

Advokati Vasvija Vidović i Dragan Barbarić napustili su saslušanje Radončića zbog toga što mu je, kako kažu, postupajući tužilac na teret stavio novo krivično djelo o čijim navodima nije saslušan u Sipi.

Riječ je, navodno, o nedavnom spornom imenovanju ambasadorice BiH u Sloveniji. Radončić je Tužilaštvu predat nakon kriminalističke obrade u Sipi, gdje je negirao sve navode koji mu se stavljaju na teret.

Odbrana poteze tužilaštva naziva skandaloznim.

Izvor: N1

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

GRGA

27.01.2016 06:56

NJIMA KAMIONI AVIONI DOLARI EURI PLESACICE VIKENDICE KUCNE POMOCNICE ORGIJANJE DO U RANU ZORU JAHTE I KUCE NA MORU PO PET SEST STANOVA U SVAKOM GRADU NAJVISE U BEOGRADU I NOVOM SADU A TI NARODE UMIRI U RADU I GLEDAJ KAKO ONI KRADU NEKI NJEGOVI KAZU FAHRO NIJE KRIV A JA MU ZELIM DA OSTANE U ZATVORU DOK JE ZIV I DA TAMO DOCEKA SVE OVE LOPOVE SVOJE TO MU ZELE 5 CLANOVA KUCE MOJE

ODGOVORITE
Name

Ludi Milojko

27.01.2016 09:23

Jeste ga zujan bakir zavalio,neka je.I njemu se blizi kraj i za njgova narucena ubistva su poceli da se raspituju Njemacka u vezi ubistva Jusufa Prazine koji je ubijen u Belgiji.Cudno ubistvo u Belgiji a Njemacka je pokrenula istragu,Sve to ima svoje "ZASTO".Sad si bakire ti na redu a za tobom i dodik samo pitanje je dana.Nije sila Bogu mila,docete i vi na red.

ODGOVORITE
Name

SIPA

27.01.2016 10:02

IMAMO MNOGO POSLA OVIH DANA. A I NAREDNIH GODINU! BIĆE ZANIMLJIVO! ZENGA?

ODGOVORITE