Синови Аркана, Багзија и Шијана лудују заједно

Наследници Аркана, Шијана и Багзија скоро сваку ноћ лудују по бројним клубовима, а имају кратак фитиљ, па се и побију. Гоца Божиновска у једној изјави је рекла да је њен Мирко спреман да убије за Цециног Вељка.

Србија 26.01.2016 | 21:10
Синови Аркана, Багзија и Шијана лудују заједно

Вељко Ражнатовић (19), Мирко Шијан (22) и Немања Миленковић Багзи (23), синови Жељка Ражнатовића Аркана, Зорана Шијана и Дејана Миленковића Багзија, постали су нераздвојни другари.

Вељко, наследник покојног команданта Српске добровољачке гарде, Мирко, син убијеног вође „сурчинског клана“, и Немања, син члана „земунског клана“, скоро сваку ноћ лудују по престоничким клубовима, окружени атрактивним девојкама.

После тих провода Вељко и Мирко преспавају један код другог, а неретко се и побију у друштву. Наиме, њих двојица су прошлог лета учествовали у тучи у једном клубу у Будви и тад је Шијанов наследник извукао дебљи крај, након чега су протерани из Црне Горе. Мирко се недавно потукао и на Копаонику кад га напала група момака док се проводио с Багзијевим сином, Анастасијом Ражнатовић, њеним дечком Костадином Терзићем и његовом сестром Машом, бившом Вељковом девојком.

Ови бахати татини синови постали су сан сваке спонзоруше. Због бурног живота често су на страницама црне хронике. Гоца Божиновска је признала да страхује да јој син јединац не уђе свет криминала.

"Вељко је исти као Мирко. Они се обожавају. Вељко је дивно дете и како га Мирко описује: Он је таква лафчина! Мирко би скочио за њега било шта у животу да треба. Не дај боже да се нешто деси, никад се не зна, он би био спреман да убије за њега", каже певачица, која је признала да је сина Мирка тестирала на наркотике.

Вељко и Аркан

Вељко је имао три године кад је убијен његов отац Жељко Ражнатовић Аркан. Вођа паравојних формација ликвидиран је 2000. у једном београдском хотелу, а с њим је тада била и његова супруга Цеца. Иако су Аркана често доводили у везу с криминалом, он је тврдио да је новац стекао поштеним радом.

Немања и Багзи

Немања Миленковић Багзи наследник је ухапшеног сведока-сарадника Дејана Миленковића Багзија, члана озлоглашеног земунског клана. Након акције „Сабља“ Багзи се предао полицији, чиме је стекао статус сведока-сарадника, па тако није одговарао за криминална дела у којима је учествовао.

Мирко и Зоран Шијан

Мирко је имао четири године кад је убијен његов отац Зоран Шијан. Њега су у сачекуши у центру Београда убили још увек непознати нападачи са 18 метака. Шијан је био спортиста и репрезентативац у кик-боксу, али је у јавности био далеко познатији по прљавим пословима, које је обављао као наводни вођа најјачег криминалног „сурчинског клана“.

Извор: Курир

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Клошаријада

26.01.2016 20:14

Мајмун тата па и син тако

ОДГОВОРИТЕ
Name

Туки

26.01.2016 20:31

Све Фуњаре

Name

Последњи кинески цар

26.01.2016 20:25

Ово као и спортске вијести на овом порталу нико и не коментарисе. Као није вазно?!А јест,највазније. Сто писете о овим дегенерицима? Има ли неко дијете и млада особа која је добар математицар или спортиста и којој треба помоц у зивоту, сколи и каријери? Има, наравно. А ви стално о овим кретенима који тросе паре које нису зарадили и које имају зато сто је неко неког убио или диловао дрогу? Има ли јос неције дјеце у овој дрзави или су сву дјецу поправили мафијаси Аркан,Цеца,Сијан и компанија... Да ли сте нормални? Пустите слободу новинарства крају ,дајте нам праву и истинску слободу и потребу за информацијама. Молим Вас, ово не води ницему.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ранко75

26.01.2016 20:54

За Посљедњи кинески цар: Апсолутно подржавам твој коментар

Name

Босанац

26.01.2016 20:31

Будућност Србије. Имаће НАТО још посла на Балкану, и тако у круг...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баук

26.01.2016 20:48

Писите о момцима и дјевојкама који се такмице у науци и спорту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

26.01.2016 20:58

Умјесто да данима пису о дјецаку сто је првак свијета у математици...

ОДГОВОРИТЕ
Name

домиМ

26.01.2016 20:59

ДЕБИЛ ДО ДЕБИЛА.ОЦЕВИ КРИМОСИ А МАМЕ ФУЊАРЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

зумба

26.01.2016 21:02

Ево једна незанимљива вијест Седамнаестогодишња Адиса Болић из Босанског Петровца освојила је златну медаљу на Еуропском математичком купу. У доба када већина младих забаву налази на друштвеним мрежама, Адиса каже да јој је занимљивије рјешавање тешких математичких задатака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

:)

26.01.2016 21:36

Лепе вести. Јос једном искрене цеститке девојци.

Name

ццц

26.01.2016 21:11

Срам их било умјесто да стварају клан мафијаски да рекетирају итд...они пијанце.

ОДГОВОРИТЕ