Sinovi Arkana, Bagzija i Šijana luduju zajedno

Naslednici Arkana, Šijana i Bagzija skoro svaku noć luduju po brojnim klubovima, a imaju kratak fitilj, pa se i pobiju. Goca Božinovska u jednoj izjavi je rekla da je njen Mirko spreman da ubije za Cecinog Veljka.

Srbija 26.01.2016 | 21:10
Sinovi Arkana, Bagzija i Šijana luduju zajedno

Veljko Ražnatović (19), Mirko Šijan (22) i Nemanja Milenković Bagzi (23), sinovi Željka Ražnatovića Arkana, Zorana Šijana i Dejana Milenkovića Bagzija, postali su nerazdvojni drugari.

Veljko, naslednik pokojnog komandanta Srpske dobrovoljačke garde, Mirko, sin ubijenog vođe „surčinskog klana“, i Nemanja, sin člana „zemunskog klana“, skoro svaku noć luduju po prestoničkim klubovima, okruženi atraktivnim devojkama.

Posle tih provoda Veljko i Mirko prespavaju jedan kod drugog, a neretko se i pobiju u društvu. Naime, njih dvojica su prošlog leta učestvovali u tuči u jednom klubu u Budvi i tad je Šijanov naslednik izvukao deblji kraj, nakon čega su proterani iz Crne Gore. Mirko se nedavno potukao i na Kopaoniku kad ga napala grupa momaka dok se provodio s Bagzijevim sinom, Anastasijom Ražnatović, njenim dečkom Kostadinom Terzićem i njegovom sestrom Mašom, bivšom Veljkovom devojkom.

Ovi bahati tatini sinovi postali su san svake sponzoruše. Zbog burnog života često su na stranicama crne hronike. Goca Božinovska je priznala da strahuje da joj sin jedinac ne uđe svet kriminala.

"Veljko je isti kao Mirko. Oni se obožavaju. Veljko je divno dete i kako ga Mirko opisuje: On je takva lafčina! Mirko bi skočio za njega bilo šta u životu da treba. Ne daj bože da se nešto desi, nikad se ne zna, on bi bio spreman da ubije za njega", kaže pevačica, koja je priznala da je sina Mirka testirala na narkotike.

Veljko i Arkan

Veljko je imao tri godine kad je ubijen njegov otac Željko Ražnatović Arkan. Vođa paravojnih formacija likvidiran je 2000. u jednom beogradskom hotelu, a s njim je tada bila i njegova supruga Ceca. Iako su Arkana često dovodili u vezu s kriminalom, on je tvrdio da je novac stekao poštenim radom.

Nemanja i Bagzi

Nemanja Milenković Bagzi naslednik je uhapšenog svedoka-saradnika Dejana Milenkovića Bagzija, člana ozloglašenog zemunskog klana. Nakon akcije „Sablja“ Bagzi se predao policiji, čime je stekao status svedoka-saradnika, pa tako nije odgovarao za kriminalna dela u kojima je učestvovao.

Mirko i Zoran Šijan

Mirko je imao četiri godine kad je ubijen njegov otac Zoran Šijan. Njega su u sačekuši u centru Beograda ubili još uvek nepoznati napadači sa 18 metaka. Šijan je bio sportista i reprezentativac u kik-boksu, ali je u javnosti bio daleko poznatiji po prljavim poslovima, koje je obavljao kao navodni vođa najjačeg kriminalnog „surčinskog klana“.

Izvor: Kurir

Komentari / 11

Ostavite komentar
Name

Klošarijada

26.01.2016 20:14

Majmun tata pa i sin tako

ODGOVORITE
Name

Tuki

26.01.2016 20:31

Sve Funjare

Name

Poslednji kineski car

26.01.2016 20:25

Ovo kao i sportske vijesti na ovom portalu niko i ne komentarise. Kao nije vazno?!A jest,najvaznije. Sto pisete o ovim degenericima? Ima li neko dijete i mlada osoba koja je dobar matematicar ili sportista i kojoj treba pomoc u zivotu, skoli i karijeri? Ima, naravno. A vi stalno o ovim kretenima koji trose pare koje nisu zaradili i koje imaju zato sto je neko nekog ubio ili dilovao drogu? Ima li jos necije djece u ovoj drzavi ili su svu djecu popravili mafijasi Arkan,Ceca,Sijan i kompanija... Da li ste normalni? Pustite slobodu novinarstva kraju ,dajte nam pravu i istinsku slobodu i potrebu za informacijama. Molim Vas, ovo ne vodi nicemu.

ODGOVORITE
Name

Ранко75

26.01.2016 20:54

За Посљедњи кинески цар: Апсолутно подржавам твој коментар

Name

Bosanac

26.01.2016 20:31

Budućnost Srbije. Imaće NATO još posla na Balkanu, i tako u krug...

ODGOVORITE
Name

Bauk

26.01.2016 20:48

Pisite o momcima i djevojkama koji se takmice u nauci i sportu.

ODGOVORITE
Name

Igor

26.01.2016 20:58

Umjesto da danima pisu o djecaku sto je prvak svijeta u matematici...

ODGOVORITE
Name

domiM

26.01.2016 20:59

DEBIL DO DEBILA.OCEVI KRIMOSI A MAME FUNJARE

ODGOVORITE
Name

zumba

26.01.2016 21:02

Evo jedna nezanimljiva vijest Sedamnaestogodišnja Adisa Bolić iz Bosanskog Petrovca osvojila je zlatnu medalju na Europskom matematičkom kupu. U doba kada većina mladih zabavu nalazi na društvenim mrežama, Adisa kaže da joj je zanimljivije rješavanje teških matematičkih zadataka.

ODGOVORITE
Name

:)

26.01.2016 21:36

Lepe vesti. Jos jednom iskrene cestitke devojci.

Name

ccc

26.01.2016 21:11

Sram ih bilo umjesto da stvaraju klan mafijaski da reketiraju itd...oni pijance.

ODGOVORITE