Анри: Тотенхем може до титуле, ја не бих у Челси!

Легендарни фудбалер Арсенала Тјери Анри рекао је да Тотенхем има шансе за титулу у Премијер лиги као и да ниједан врхунски фудбалер не жели да оде у Челси.

Фудбал 26.01.2016 | 17:20
Анри: Тотенхем може до титуле, ја не бих у Челси!

Бивши француски репрезентативац је, у не превише позитивном тону, констатовао да су Спурси у трци за трофеј шампиона, после победе кад Кристал Паласом од 3:1.

После 23 одигране утакмице у сезони лидерску позицију заузима Лестер са 47 бодова, Манчестер Сити и Арсенал имају три мање, а Тотенхем 42 на четвртом месту.

“Тотенхем стиже право ниоткуда, два бода заостаје за Арсеналом, а нико не говори о томе да има шансе за титулу, али та могућност заиста постоји. Четири екипе су у трци за трофеј Премијер лиге. Ту су, имају два бода мање и од Манчестер Ситија и једнаку гол разлику, плус 22. На све то, Арсенал тек треба да гостује Тотенхему. Нисам мислио да ћу ово икада рећи, али да, Тотенхем се бори за титулу“, оценио је Анри.

Његов некадашњи клуб је умањио своје шансе за освајање трофеја поразом од Челсија минималним резултатом, а велики утицај на то имао је и црвени картон Пера Мертесакера.

“Увек је иста ствар, увек су велика очекивања од утакмице између Арсенала и Челсија. Да ли могу да их победе некад? Опет се Челси и Дијего Коста последњи смеју... Челси је претрпео већу штету последњих месеци него што се чини. Ниједан играч врхунске класе не би сада отишао у тај клуб јер се не зна ко ће бити менаџер следеће сезоне, као ни да ли ће играти у Лиги шампиона. Ја бих сачекао до лета“, навео је Анри.

Коментари / 0

Оставите коментар