Anri: Totenhem može do titule, ja ne bih u Čelsi!

Legendarni fudbaler Arsenala Tjeri Anri rekao je da Totenhem ima šanse za titulu u Premijer ligi kao i da nijedan vrhunski fudbaler ne želi da ode u Čelsi.

Fudbal 26.01.2016 | 17:20
Anri: Totenhem može do titule, ja ne bih u Čelsi!

Bivši francuski reprezentativac je, u ne previše pozitivnom tonu, konstatovao da su Spursi u trci za trofej šampiona, posle pobede kad Kristal Palasom od 3:1.

Posle 23 odigrane utakmice u sezoni lidersku poziciju zauzima Lester sa 47 bodova, Mančester Siti i Arsenal imaju tri manje, a Totenhem 42 na četvrtom mestu.

“Totenhem stiže pravo niotkuda, dva boda zaostaje za Arsenalom, a niko ne govori o tome da ima šanse za titulu, ali ta mogućnost zaista postoji. Četiri ekipe su u trci za trofej Premijer lige. Tu su, imaju dva boda manje i od Mančester Sitija i jednaku gol razliku, plus 22. Na sve to, Arsenal tek treba da gostuje Totenhemu. Nisam mislio da ću ovo ikada reći, ali da, Totenhem se bori za titulu“, ocenio je Anri.

Njegov nekadašnji klub je umanjio svoje šanse za osvajanje trofeja porazom od Čelsija minimalnim rezultatom, a veliki uticaj na to imao je i crveni karton Pera Mertesakera.

“Uvek je ista stvar, uvek su velika očekivanja od utakmice između Arsenala i Čelsija. Da li mogu da ih pobede nekad? Opet se Čelsi i Dijego Kosta poslednji smeju... Čelsi je pretrpeo veću štetu poslednjih meseci nego što se čini. Nijedan igrač vrhunske klase ne bi sada otišao u taj klub jer se ne zna ko će biti menadžer sledeće sezone, kao ni da li će igrati u Ligi šampiona. Ja bih sačekao do leta“, naveo je Anri.

Komentari / 0

Ostavite komentar