Видео: Ево зашто је Бока - Ривер највећи дерби на свијету?!

Пет искључења у "пријатељском" Суперкласику! Зашто је аргентински Суперклсико највећи дерби на свету? Зато што дуел Боке и Ривера не може без "рата" ни у "пријатељским" дуелима.

Фудбал 25.01.2016 | 20:00
Видео: Ево зашто је Бока - Ривер највећи дерби на свијету?!

Тако је протекао и протекли дуел два великана из Буенос Ајреса који је обележило пет искључења.

Традиционални окршај два омражена ривала уочи почетка нове сезоне добио је Ривер минималним резултатом, док је у црвеним картонима Бока "славила" 3:2.

Већ у десетом минуту Бока је остала са играчем мање, искључен је дебитан Џонатан Силва, због насртаја над Габијелом Меркадом.

То Ривер користи и голом Леонарда Пискуличија из пенала који је у 18. минуту скривио Карлос Тевес играњем руком.

Средином другог дела Бока остаје са осморицом играча на терену, јер су за мање од десет минута искључени Ђино Перуци и Ката Дијас.

Перуци је меч завршио због оштрог фаула, а Дијас јер је вређао судију Патрисија Лустоу.

Међутим, само два минута након Дијаса, искључен је играч Ривера Џонатан Мадијана, због ударања Тевеса, а четири минута касније црвени картон је добио и стрелац јединог гола Пискуличи, додуше као играч на клупи, због учешћа у сукобу играча два тима.

Пре само пет дана Бока је добила два црвена картона у поразу од Расинга 4:2 у Мар дел Плати.

"Нико од нас се није лепо понашао. За четири дана смо имали пет искључења, морамо одрасти", рекао је Тевес, бивша звезда Вест Хема, Манчестер Јунајтеда, Ситија и Јувентуса.

Коментари / 0

Оставите коментар