Video: Evo zašto je Boka - River najveći derbi na svijetu?!

Pet isključenja u "prijateljskom" Superklasiku! Zašto je argentinski Superklsiko najveći derbi na svetu? Zato što duel Boke i Rivera ne može bez "rata" ni u "prijateljskim" duelima.

Fudbal 25.01.2016 | 20:00
Video: Evo zašto je Boka - River najveći derbi na svijetu?!

Tako je protekao i protekli duel dva velikana iz Buenos Ajresa koji je obeležilo pet isključenja.

Tradicionalni okršaj dva omražena rivala uoči početka nove sezone dobio je River minimalnim rezultatom, dok je u crvenim kartonima Boka "slavila" 3:2.

Već u desetom minutu Boka je ostala sa igračem manje, isključen je debitan Džonatan Silva, zbog nasrtaja nad Gabijelom Merkadom.

To River koristi i golom Leonarda Piskuličija iz penala koji je u 18. minutu skrivio Karlos Teves igranjem rukom.

Sredinom drugog dela Boka ostaje sa osmoricom igrača na terenu, jer su za manje od deset minuta isključeni Đino Peruci i Kata Dijas.

Peruci je meč završio zbog oštrog faula, a Dijas jer je vređao sudiju Patrisija Lustou.

Međutim, samo dva minuta nakon Dijasa, isključen je igrač Rivera Džonatan Madijana, zbog udaranja Tevesa, a četiri minuta kasnije crveni karton je dobio i strelac jedinog gola Piskuliči, doduše kao igrač na klupi, zbog učešća u sukobu igrača dva tima.

Pre samo pet dana Boka je dobila dva crvena kartona u porazu od Rasinga 4:2 u Mar del Plati.

"Niko od nas se nije lepo ponašao. Za četiri dana smo imali pet isključenja, moramo odrasti", rekao je Teves, bivša zvezda Vest Hema, Mančester Junajteda, Sitija i Juventusa.

Komentari / 0

Ostavite komentar