Колегијум ни ријеч о смјени Михајилице

Редовна сједница Народне скупштине Републике Српске биће одржана 9. фебруара у 10 часова, одлучио је данас скупштински колегијум.

Република Српска 25.01.2016 | 18:20
Колегијум ни ријеч о смјени Михајилице

Предсједник скупштине, Недељко Чубриловић, каже да предложени дневни ред 9. сједнице има укупно 23 тачке, од чега пет приједлога закона, седам нацрта, те извјештаје, стратегије и приједлоге појединих одлука.

Биће разматрани приједлози закона о стечају, о сузбијању корупције, организованог криминала и најтежих облика привредног криминала, о превозу опасних материја, о измјенама и допунама Закона о републичкој управи, о измјенама и допунама закона о регистрацији пословних субјеката у Републици Српској. Колегијум није расправљао о захтјеву Одбора за безбједност за смјену Миланка Михајлице.

СДС је у недоумици: то што захтјев за разријешење Михајлице није био на дневном реду скупштинског колегијума може значити или да се одбор обратио директно Комисији за избор и именовања, или да је Чубриловић „глас разума" у владајућој коалицији, каже Вукота Говедарица.

Чубриловић је рекао и то да ће 12. фебруара бити одржана сједница скупштинског Колегијума за одржавање 10. редовне сједнице, која би требало да буде одржана 23. фебруара.

Погледајте прилог БН ТВ

БН ТВ

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

аса

25.01.2016 17:28

Кукавице не смију ни а прпа

ОДГОВОРИТЕ
Name

зумба

25.01.2016 18:06

Миланко је постен цовјек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срс рс

25.01.2016 18:57

Нормално да је поштен, кад је српски радикал.

Name

Мина

25.01.2016 18:17

Јасно је овдје да је само одложена смјена Михајлице због критике криминалаца у МУП-у, не откривених и процесуираних већ и многобројних званично неоткривених. Смјена ће бити извршена послије Скупштине о референдуму који се мора одржати Тужилаштво БиХ мора што прије ''пасти'', јер Радончић је приведен ред је на нашег Милу, ако се не спријечи референдумом готово је а он је кукавица да би издржао дан притворqа.

ОДГОВОРИТЕ