Томићев списак: Путују Жиле и Џиги, Абу остаје!

На списку за Кипар нема повређеног Абубакара, затим Лазара Ћирковића, Живка Живковића, Филипа Кнежевића, Предрага Луке, Николе Лековића и Немања Петровића. Са тимом остају Андрија Живковић и Никола Нинковић.

Фудбал 25.01.2016 | 22:40
Томићев списак: Путују Жиле и Џиги, Абу остаје!

Тренер Партизана Иван Томић одредио је спасак путника на Кипар, где ће црно-бели од 26. јунуара од 11. фебруара, одрадити централни и најбитнији део припрема за пролећни део сезоне.

На списку се налази 28 фудбалера.

Млади шеф стручног штаба Партизана, као што је и обећао после постављања на ново радно место у клубу из Хумске, направио је неколико резова. Са црно-белима на припреме неће путовати Оумару Абубакар, кога мучи повреда, а уједно чека и реализацију трансфера у Кину. Због повреда припреме ће пропустити Милош Остојић и Грегор Балажиц.

Са списак су изостављени још Никола Лековић, Никола Трујић, Предраг Лука, Живко Живковић, Лазар Ћирковић, Немања Петровић и Филип Кнежевић.

Немања Главчић и Стефан Ашковски ће на позајмице, прво у Радник из Сурдулице, а други ће се вероватно вратити у Нови Пазар. Томић је одлучио да на Кипар не води ни ђаке Партизанове школе Јована Нишића и Страхињу Бошњака, њих двојица остаће у Телеоптику.

Најважнија вест за навијаче Партизана је та да је Андрија Живковић на списку путника и да ће тренирати са црно-белима у најважније зимском делу припрема. Такође, пут Кипра ће и Иван Бандаловски, и поред тога што је изразио жељу да промени средину.

Томић рачуна и на Николу Нинковића, односно Исмаела Бека Фофану.

Од новајлоја, из Телеоптика, са Партизаном ће на Кипра Марко Јовичић, Никола Миленковић, Вељко Бирманчевић и Ђорђе Јовановић.

Фудбалери Партизана у уторак у 10 сати имају лет за Кипар.

СПИСАК:

ГОЛМАНИ: Бојан Шаранов, Филип Кљајић, Марко Јовичић.

ИГРАЧИ ОДБРАНЕ: Мирослав Вулићевић, Иван Бандаловски, Миладин Стевановић, Никола Миленковић, Седрик Гогуа, Марко Јовановић, Александар Субић, Мирослав Богосавац.

ВЕЗНИ РЕД: Иван Петровић, Евертон Луиз, Марко Јевтовић, Андрија Живковић, Марко Голубовић, Саша Илић, Саша Лукић, Небојша Косовић, Вељко Бирманчевић, Дарко Брашанац, Никола Нинковић, Ален Стевановић, Немања Михајловић.

НАПАДАЧИ: Валери Божинов, Исмаел Беко Фофана, Душан Влаховић, Ђорђе Јовановић.

Коментари / 0

Оставите коментар