Tomićev spisak: Putuju Žile i Džigi, Abu ostaje!

Na spisku za Kipar nema povređenog Abubakara, zatim Lazara Ćirkovića, Živka Živkovića, Filipa Kneževića, Predraga Luke, Nikole Lekovića i Nemanja Petrovića. Sa timom ostaju Andrija Živković i Nikola Ninković.

Fudbal 25.01.2016 | 22:40
Tomićev spisak: Putuju Žile i Džigi, Abu ostaje!

Trener Partizana Ivan Tomić odredio je spasak putnika na Kipar, gde će crno-beli od 26. junuara od 11. februara, odraditi centralni i najbitniji deo priprema za prolećni deo sezone.

Na spisku se nalazi 28 fudbalera.

Mladi šef stručnog štaba Partizana, kao što je i obećao posle postavljanja na novo radno mesto u klubu iz Humske, napravio je nekoliko rezova. Sa crno-belima na pripreme neće putovati Oumaru Abubakar, koga muči povreda, a ujedno čeka i realizaciju transfera u Kinu. Zbog povreda pripreme će propustiti Miloš Ostojić i Gregor Balažic.

Sa spisak su izostavljeni još Nikola Leković, Nikola Trujić, Predrag Luka, Živko Živković, Lazar Ćirković, Nemanja Petrović i Filip Knežević.

Nemanja Glavčić i Stefan Aškovski će na pozajmice, prvo u Radnik iz Surdulice, a drugi će se verovatno vratiti u Novi Pazar. Tomić je odlučio da na Kipar ne vodi ni đake Partizanove škole Jovana Nišića i Strahinju Bošnjaka, njih dvojica ostaće u Teleoptiku.

Najvažnija vest za navijače Partizana je ta da je Andrija Živković na spisku putnika i da će trenirati sa crno-belima u najvažnije zimskom delu priprema. Takođe, put Kipra će i Ivan Bandalovski, i pored toga što je izrazio želju da promeni sredinu.

Tomić računa i na Nikolu Ninkovića, odnosno Ismaela Beka Fofanu.

Od novajloja, iz Teleoptika, sa Partizanom će na Kipra Marko Jovičić, Nikola Milenković, Veljko Birmančević i Đorđe Jovanović.

Fudbaleri Partizana u utorak u 10 sati imaju let za Kipar.

SPISAK:

GOLMANI: Bojan Šaranov, Filip Kljajić, Marko Jovičić.

IGRAČI ODBRANE: Miroslav Vulićević, Ivan Bandalovski, Miladin Stevanović, Nikola Milenković, Sedrik Gogua, Marko Jovanović, Aleksandar Subić, Miroslav Bogosavac.

VEZNI RED: Ivan Petrović, Everton Luiz, Marko Jevtović, Andrija Živković, Marko Golubović, Saša Ilić, Saša Lukić, Nebojša Kosović, Veljko Birmančević, Darko Brašanac, Nikola Ninković, Alen Stevanović, Nemanja Mihajlović.

NAPADAČI: Valeri Božinov, Ismael Beko Fofana, Dušan Vlahović, Đorđe Jovanović.

Komentari / 0

Ostavite komentar