Поклон за пунолетство - уговор са Звездом!

Дан после 18. рођендана, Александар Аранитовић потписао професионални уговор са црвено-белима.

Кошарка 27.01.2016 | 19:00
Поклон за пунолетство - уговор са Звездом!

Кошаркашки клуб Црвена звезда Телеком обрадовао је Александра Аранитовића професионалним уговором!

Само дан пошто је напунио 18 година, а на дан "вечитог дербија", млади бек потписао је са црвено-белима сарадњу до 2020. године.

Аранитовић је члан Звезде од 2013. године и кадетских дана, а сматра се једним од најбољих бекова Европе у свом старосном узрасту.

Освајач је јуниорске Евролиге са Црвеном звездом Телеком у Милану, а прошле године, је био најбољи финалне утакмице са 26 постигнутих поена, али су црвено-бели поражени од домаћег Реала.

За репрезентацију Србије наступао је на Европском првенству за кадете 2013. и 2014. године.

Током прошле сезоне тренер Дејан Радоњић прикључио га је сениорском саставу, за који је дебитовао у утакмици са Мега Лексом, чији је тренутно члан на једногодишњој позајмици.

"Драго ми је да сам се изборио за овакву шансу, а она није мала - четворогодишњи уговор са Црвеном звездом. Моје је да много радим, тренирам и да се изборим за место у тиму и кроз јак рад и тренинге, касније надам се и утакмице, покажем шта знам. У Црвеној звезди сам већ неколико година и знам да је све на мени, да се борим и доказујем”, рекао је Аранитовић по потпису уговора са Црвеном звездом.

Коментари / 0

Оставите коментар