Poklon za punoletstvo - ugovor sa Zvezdom!

Dan posle 18. rođendana, Aleksandar Aranitović potpisao profesionalni ugovor sa crveno-belima.

Košarka 27.01.2016 | 19:00
Poklon za punoletstvo - ugovor sa Zvezdom!

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom obradovao je Aleksandra Aranitovića profesionalnim ugovorom!

Samo dan pošto je napunio 18 godina, a na dan "večitog derbija", mladi bek potpisao je sa crveno-belima saradnju do 2020. godine.

Aranitović je član Zvezde od 2013. godine i kadetskih dana, a smatra se jednim od najboljih bekova Evrope u svom starosnom uzrastu.

Osvajač je juniorske Evrolige sa Crvenom zvezdom Telekom u Milanu, a prošle godine, je bio najbolji finalne utakmice sa 26 postignutih poena, ali su crveno-beli poraženi od domaćeg Reala.

Za reprezentaciju Srbije nastupao je na Evropskom prvenstvu za kadete 2013. i 2014. godine.

Tokom prošle sezone trener Dejan Radonjić priključio ga je seniorskom sastavu, za koji je debitovao u utakmici sa Mega Leksom, čiji je trenutno član na jednogodišnjoj pozajmici.

"Drago mi je da sam se izborio za ovakvu šansu, a ona nije mala - četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom. Moje je da mnogo radim, treniram i da se izborim za mesto u timu i kroz jak rad i treninge, kasnije nadam se i utakmice, pokažem šta znam. U Crvenoj zvezdi sam već nekoliko godina i znam da je sve na meni, da se borim i dokazujem”, rekao je Aranitović po potpisu ugovora sa Crvenom zvezdom.

Komentari / 0

Ostavite komentar