Коби је још прије десет година знао име најбољег...!

Како је каријера Кобија Брајанта сваким даном све ближа завршетку, тако је он пожељнија особа за интервју. У последњем који је дао за ЕСПН говорио је како је пре 10 година знао који ће "клинац" бити најбољи фудбалер света.

Кошарка 26.01.2016 | 15:40
Коби је још прије десет година знао име најбољег...!

Коби Брајант је један од најбољих кошаркаша у НБА Лиги у претходних 20 година, а осим љубави према кошарци, ужива да гледа и фудбал. Али не онај амерички, него "прави" фудбал, за који је рекао да му је много помогао да има "визију" на паркету, а све због времена које је као дете провео у Италији.

Виђали смо га често у дресовима фудбалским клубова, попут Милана или Барселоне, често је говорио о својој љубави о овом спорту, а 2006. године "угостио" је фудбалере, тада првака Европе, у свом Лос Анђелесу.

Барса предвођена Роналдињом, који је иначе врло добар пријатељ Кобија Брајанта, дошла је у Холивуд на инсистирање компаније "Најки" која је све то организовала. Видели смо фотографије са дружења двојице великих спортиста, али је "скори пензионер" Коби Брајант у интервјуу за ЕСПН открио неке од детаља са тог скупа.

"Испричаћу ти једну причу која се десила пре доста времена", прекинуо је Коби новинара ЕСПН-а који је желео да постави ново питање, али је одмах замирисало да ће ово бити вредно наслова.

"Барселона је дошла на турнеју у Лос Анђелес 2006. године. Разговарао сам са својим добрим пријатељем Роналдињом, а он ми је рекао 'Слушај Коби, упознаћу те са момком који ће бити најбољи фудбалер свих времена'", испричао је он.

Збуњени ас Лејкерса га је само збуњено погледао и у неверици казао: "А, шта си ти?! Ти си најбољи!".

Одмах га је шармантни Роналдињо прекинуо и казао крајње самоуверено.

"Не, не, веруј ми, тај клинац ће бити најбољи".

За сваки случај ћемо вас потценити и, за сваки случај напоменути, да се радило о Лионелу Месију.

Испоставиће се да је Роналдињо заиста био пророк...

Коментари / 0

Оставите коментар