Kobi je još prije deset godina znao ime najboljeg...!

Kako je karijera Kobija Brajanta svakim danom sve bliža završetku, tako je on poželjnija osoba za intervju. U poslednjem koji je dao za ESPN govorio je kako je pre 10 godina znao koji će "klinac" biti najbolji fudbaler sveta.

Košarka 26.01.2016 | 15:40
Kobi je još prije deset godina znao ime najboljeg...!

Kobi Brajant je jedan od najboljih košarkaša u NBA Ligi u prethodnih 20 godina, a osim ljubavi prema košarci, uživa da gleda i fudbal. Ali ne onaj američki, nego "pravi" fudbal, za koji je rekao da mu je mnogo pomogao da ima "viziju" na parketu, a sve zbog vremena koje je kao dete proveo u Italiji.

Viđali smo ga često u dresovima fudbalskim klubova, poput Milana ili Barselone, često je govorio o svojoj ljubavi o ovom sportu, a 2006. godine "ugostio" je fudbalere, tada prvaka Evrope, u svom Los Anđelesu.

Barsa predvođena Ronaldinjom, koji je inače vrlo dobar prijatelj Kobija Brajanta, došla je u Holivud na insistiranje kompanije "Najki" koja je sve to organizovala. Videli smo fotografije sa druženja dvojice velikih sportista, ali je "skori penzioner" Kobi Brajant u intervjuu za ESPN otkrio neke od detalja sa tog skupa.

"Ispričaću ti jednu priču koja se desila pre dosta vremena", prekinuo je Kobi novinara ESPN-a koji je želeo da postavi novo pitanje, ali je odmah zamirisalo da će ovo biti vredno naslova.

"Barselona je došla na turneju u Los Anđeles 2006. godine. Razgovarao sam sa svojim dobrim prijateljem Ronaldinjom, a on mi je rekao 'Slušaj Kobi, upoznaću te sa momkom koji će biti najbolji fudbaler svih vremena'", ispričao je on.

Zbunjeni as Lejkersa ga je samo zbunjeno pogledao i u neverici kazao: "A, šta si ti?! Ti si najbolji!".

Odmah ga je šarmantni Ronaldinjo prekinuo i kazao krajnje samouvereno.

"Ne, ne, veruj mi, taj klinac će biti najbolji".

Za svaki slučaj ćemo vas potceniti i, za svaki slučaj napomenuti, da se radilo o Lionelu Mesiju.

Ispostaviće se da je Ronaldinjo zaista bio prorok...

Komentari / 0

Ostavite komentar