Бајерну се понавља прошла сезона...!

Претходне сезоне крајем марта, а сада крајем јануара, Бајерн Минхен остао је без једног од кључних играча у одбрани.

Фудбал 25.01.2016 | 21:30
Бајерну се понавља прошла сезона...!

Не само да је тим Пепа Гвардиоле на путу да без већих проблема понови прошлу сезону у Бундес лиги, у којој већ сада имају солидну предност, него клуп из Баварске доживљава и прави негативни "дежа ви" из претходне године.

Стрмоглав пад прошле сезоне екипе Бајерна почео је после повреде најважнијег "шрафа" у тиму Давида Алабе, који је задобио тежу повреду крајем марта. Многи мисле да је управо то највише утицало да се, до тада перфектни, Бајерн "распадне" у двомечу полуфинала Лиге шампиона против Барселоне.

Сезона 2014/15 је на путу да се понови...

Пеп Гвардиола наредна три месеца неће моћи да рачуна на најбољег дефанзивца Џерома Боатенга, који ће одсуствовати са терена до саме завршнице Лиге шампиона, и питање је да ли ће успети да се "врати у форму" за најважније мечеве...

Уколико елиминишу Јувентус у првој нокаут фази.

Боатенг је повреду препона задобио у петак, у мечу против ХСВ-а, а питање је да ли ће Мехди Бенатија, и вечито повређени Хави Мартинез и Холгер Бадштубер, успети да одмене штопера под чијом је командом одбрана Бајерна у 17 утакмица примила само 9 голова.

С обзиром на то да је још увек у току прелазни рок, питање је да ли ће се Баварци одлучити да ангажују новог штопера, или да се "крпе" са оним што имају.

Коментари / 0

Оставите коментар