Bajernu se ponavlja prošla sezona...!

Prethodne sezone krajem marta, a sada krajem januara, Bajern Minhen ostao je bez jednog od ključnih igrača u odbrani.

Fudbal 25.01.2016 | 21:30
Bajernu se ponavlja prošla sezona...!

Ne samo da je tim Pepa Gvardiole na putu da bez većih problema ponovi prošlu sezonu u Bundes ligi, u kojoj već sada imaju solidnu prednost, nego klup iz Bavarske doživljava i pravi negativni "deža vi" iz prethodne godine.

Strmoglav pad prošle sezone ekipe Bajerna počeo je posle povrede najvažnijeg "šrafa" u timu Davida Alabe, koji je zadobio težu povredu krajem marta. Mnogi misle da je upravo to najviše uticalo da se, do tada perfektni, Bajern "raspadne" u dvomeču polufinala Lige šampiona protiv Barselone.

Sezona 2014/15 je na putu da se ponovi...

Pep Gvardiola naredna tri meseca neće moći da računa na najboljeg defanzivca Džeroma Boatenga, koji će odsustvovati sa terena do same završnice Lige šampiona, i pitanje je da li će uspeti da se "vrati u formu" za najvažnije mečeve...

Ukoliko eliminišu Juventus u prvoj nokaut fazi.

Boateng je povredu prepona zadobio u petak, u meču protiv HSV-a, a pitanje je da li će Mehdi Benatija, i večito povređeni Havi Martinez i Holger Badštuber, uspeti da odmene štopera pod čijom je komandom odbrana Bajerna u 17 utakmica primila samo 9 golova.

S obzirom na to da je još uvek u toku prelazni rok, pitanje je da li će se Bavarci odlučiti da angažuju novog štopera, ili da se "krpe" sa onim što imaju.

Komentari / 0

Ostavite komentar