Манћини: Адем Љајић да буде наш Ето!

Тренер миланског Интера није био одушевљен партијама српског репрезентативца, али је у последње време у потпуности променио мишљење о њему.

Фудбал 25.01.2016 | 18:00
Манћини: Адем Љајић да буде наш Ето!

Невероватна утакмица Купа Италије између Интера и Наполија, коју је голом у последњем минуту и дефинтивно решио Адем Љајић, само је још више убедила Роберта Манћинија када је средином октобра указао потпуно поверење српском репрезентативацу.

На 16 утакмица ове сезоне Љајић има три гола и три асистенције, али је његов учинак на терену често "невидљив" у статистици. Било је "варница" између Адема и Манћинија у почетку, али се чини да је сада све решено и да је бивши играч Партизана, Фиорентине и Роме сигуран у једанаест.

Очекује га нешто другачија улога од оне коју је до сада имао...

"Немамо Самуела Етоа, али имамо Љајића који игра јако добро на крилу, иако играње одбране није у његовом ДНК. Иван Перишић се боље брани, али обојица се жрвују за тим", казао је Роберто Манћини пре утакмице са Карпијем.

Подсетио је Манћини на "ролу" коју је сјајно играо Самуел Ето за време тренера Жозеа Муриња, те да од Љајића очекује да буде његов "Ето".

Интер очекује неколико одлазака...

"Фреди Гуарин је сјајан играч, посебно на физичком нивоу, другачијуи од свих играча које имам. Ако оме, имаћемо новца да га заменимо. Исто важи и иза Ранокију који ће можда у Сампдорију, па ћемо размишљати да доведемо још једног штопера, или ће Данило Дамброзио играти на тој позицији", поручио је Манћини.

Коментари / 0

Оставите коментар