Manćini: Adem Ljajić da bude naš Eto!

Trener milanskog Intera nije bio oduševljen partijama srpskog reprezentativca, ali je u poslednje vreme u potpunosti promenio mišljenje o njemu.

Fudbal 25.01.2016 | 18:00
Manćini: Adem Ljajić da bude naš Eto!

Neverovatna utakmica Kupa Italije između Intera i Napolija, koju je golom u poslednjem minutu i defintivno rešio Adem Ljajić, samo je još više ubedila Roberta Manćinija kada je sredinom oktobra ukazao potpuno poverenje srpskom reprezentativacu.

Na 16 utakmica ove sezone Ljajić ima tri gola i tri asistencije, ali je njegov učinak na terenu često "nevidljiv" u statistici. Bilo je "varnica" između Adema i Manćinija u početku, ali se čini da je sada sve rešeno i da je bivši igrač Partizana, Fiorentine i Rome siguran u jedanaest.

Očekuje ga nešto drugačija uloga od one koju je do sada imao...

"Nemamo Samuela Etoa, ali imamo Ljajića koji igra jako dobro na krilu, iako igranje odbrane nije u njegovom DNK. Ivan Perišić se bolje brani, ali obojica se žrvuju za tim", kazao je Roberto Manćini pre utakmice sa Karpijem.

Podsetio je Manćini na "rolu" koju je sjajno igrao Samuel Eto za vreme trenera Žozea Murinja, te da od Ljajića očekuje da bude njegov "Eto".

Inter očekuje nekoliko odlazaka...

"Fredi Guarin je sjajan igrač, posebno na fizičkom nivou, drugačijui od svih igrača koje imam. Ako ome, imaćemo novca da ga zamenimo. Isto važi i iza Ranokiju koji će možda u Sampdoriju, pa ćemo razmišljati da dovedemo još jednog štopera, ili će Danilo Dambrozio igrati na toj poziciji", poručio je Manćini.

Komentari / 0

Ostavite komentar